KoldingQ går efter bronze i Slutspillet

0
1965
KoldingQ-holdet sidste år.

Selvtilliden er høj hos KoldingQ, efter at de sluttede efteråret godt af i 3F Ligaen. Nu venter slutspillet, hvor målet er sat: De vil, ifølge cheftræneren, gå efter en bronzemedalje. Derfor skal der kæmpes hårdt fra det unge KoldingQ-hold.

Af Camilla Bergholm

Slutspillet nærmer sig med hastige skridt. Her er der flere interessante hold med, der alle er klar til kæmpe om at opnå en god placering. Også KoldingQ vil være med i toppen. Cheftræner for KoldingQ, Peter Pedersen, har derfor allerede fastsat, at deres mål med Slutspillet er en bronzemedalje. 

”Vores mål er at få en bronzemedalje. Guldet og sølvet kommer Fortuna og Brøndby til at kæmpe om,” siger Peter Pedersen. 

Det blev til en femteplads i 3F Ligaen for KoldingQ, der sluttede af med at vinde flere kampe. Derfor er det også en cheftræner med stor selvtillid, der er ved at være klar til Slutspillet. Men i første omgang er det pokalkampene, han kigger hen mod, som er med til at give spillerne lidt kampe i benene.

”Vi spiller pokalkamp i næste uge, så dér får vi spillet noget fodbold, og så håber vi jo på at gå videre og spille flere kampe. Vores mål er også at komme i en pokalfinale,” fortæller cheftræneren.

Koldingenserne byder velkommen og siger samtidig farvel
Koldingenserne har allerede nu budt velkommen til flere spillere, der skal være med til at kæmpe om en bronzemedalje i Slutspillet. De har blandt andet budt velkommen til Sophia Reval Husted, der er en ung spiller, men allerede nu har hun meget erfaring at byde ind med.

KoldingQ har også fået tilgang af to spillere fra Vildbjerg. Det drejer sig om Molli Plasmann og Vilja Pedersen. Det er også to spillere, som Peter Pedersen glæder sig til at få med på banen.

”Vilja er et ungt talent, der kan lave rigtig mange mål og er lunhurtig. Molli er en hårdtarbejdende midtbanespiller, der kan blive rigtig, rigtig træls for de andre hold,” siger cheftræneren om de to piger fra Vildbjerg.

Udover at have fået tilgang af tre nye spillere, har holdet også mistet Christina Beck til VSK Aarhus og Mette Lorentzen til norsk fodbold.

Et hold af unge spillere med et stærkt koncept
Cheftræneren har stor selvtillid, hvad angår holdet. Det er nemlig, ifølge ham selv, et stærkt hold, der har noget at byde på.

”Vi har holdt fast i den trup, vi har. Og så har vi et koncept, som alle spillere kender. Holdet står generelt bare godt,” siger Peter Pedersen om holdets styrker. Dog er han også bevidst om holdets svagheder, hvilket blandt andet er spillernes unge alder.

”Vores svagheder er, at vi er meget unge. Hvis vi ikke får medgang fra starten af,  kan det godt gå hen og blive lidt op ad bakke. Til gengæld hvis vi får en god start, så stiger de unge spilleres selvtillid, og så kan vi blive rigtig gode,” siger cheftræneren.

Generelt er der, ifølge Peter Pedersen, lagt op til nogle tætte kampe i Slutspillet, hvilket vil skabe spænding i rækken. 

”Jeg forventer, at det bliver meget lige kampe. Det bliver et meget komprimeret program. Det af holdene, der undgår skader, bliver det hold, der får bronzemedaljen. Men vi kommer til at kæmpe hårdt,” slutter cheftræneren.

Spillertilgang: Sophia Reval Husted, Molli Plasmann og Vilja Pedersen.
Spillerafgang: Christina Beck og Mette Lorentzen.