Fortuna Hjørring opruster på talentfronten med nyansættelse

0
2385

Talentsatsningen i Fortuna Hjørring understreges med ansættelsen af 28-årige Mikkel Bjerregaard, der tiltræder øjeblikkeligt som akademi-træner og til sommer overtager rollen som cheftræner på U16-holdet.

Mikkel Bjerregaard, der er nordjysk forankret, kommer til Fortuna Hjørring med en baggrund som elitetræner for de fremmeste drenge i både AaB og Hobro samt en civil baggrund som skolelærer.

“Med ansættelsen af Mikkel sætter vi tyk streg under, at vi i Fortuna Hjørring satser på vores akademi og vores talentudvikling” udtaler akademi- og rekrutteringschef Adam Harell.

“Mikkel er en enorm dygtig fodboldtræner med et stort drive. Desuden har han en yderst relevant og interessant trænerbaggrund, da han både har arbejdet i eliteklubmiljøer og samtidig haft træninger både på Sønderbroskolen i Aalborg samt Stidsholt Efterskole. Selv om både vores U16- og U18-hold sluttede efterårssæsonen uden nederlag på de respektive førstepladser, har vi stadig masser at udvikle på. Vi ønsker at være foregangsklub på pigesiden. Det være sig både infrastrukturelt og i forhold til at kvalificere det fodboldfaglige aspekt. Med Mikkels ankomst har vi cementeret denne vision og gødet grobunden for fremtidens talenter i Fortuna Hjørring” slutter Adam Harell.