Fortuna Hjørring tager imod VSK Aarhus i pokalsemifinalen med en sejr i bagagen

0
1366
Foto: Jess Madsen

Det blev til en 1-0 sejr for Fortuna Hjørring i den første runde af semifinalerne i Sydbank Kvindepokalen, hvor de mødte VSK Aarhus. På søndag den 10. marts mødes de to hold igen i returopgøret. Her vil Fortuna Hjørring stå klar med et stærkt pres, som skal sikre dem sejren.

Pressemeddelelse af Fortuna Hjørring. Redigeret af Camilla Bergholm

Med en 1-0 sejr i bagagen fra første møde i semifinalerne i Sydbank Kvindepokalen kan Fortuna Hjørring klare sig med et uafgjort resultat, når de møder VSK Aarhus på søndag den 10. marts klokken 14. Her har de fordel ved at være på hjemmebane på Nord Energi Arena. Der skal dog stadig kæmpes for en sejr ifølge Fortuna Hjørrings cheftræner, Carrie Kveton.

”Vi er halvvejs i cuppens semifinale og fører altså med 1-0. Vi vil dog betragte det, som vi starter kampen fra 0-0 og fra start sætte VSK under pres,” siger cheftræneren.

Fortuna Hjørring-holdet består blandt andet af spilere, der har haft en masse opgaver internationalt, men de er nu hjemme og klar til at kæmpe for en plads i pokalfinalen.

”Alle spillere er hjemme. De fleste har været på internationale opgaver for såvel de danske som for andre nationers landshold. Så de er alle yderst motiverede og klar til at yde deres bedste. Kampens nøgleord er tempofyldt spil og is i maven. Vi skal simpelthen kæmpe for at løse billetten til pokalfinalen,” siger Carrie Kveton.

Et hold opsat på sejr 
Det er ikke alene Carrie Kveton, der er opsat på sejr. Den indstilling er til at finde hos hele truppen, som blandt andet tæller to spillere, der kan få debut; nemlig unge 16-årige Sofie Lundgaard og norske rutinerede 27–årige Laila Himle, der er hentet til Fortuna Hjørring fra den norske topserieklub Sandviken IL.

En sejr over VSK Aarhus vil lune for Hjørring-truppen , men det bliver på ingen måde en let opgave. Århusianerne har nemlig ofte drillet Fortuna Hjørring. Men det skal ikke ske i søndagens opgør, hvis Fortuna Hjørring skal nå deres mål; at vinde “the double”.

Kampen mellem Fortuna Hjørring og VSK Aarhus fløjtes i gang klokken 14 på søndag på Nord Energi Arena.