U19-landsholdet fik 1-1 mod Italien

0
1968
Dajan Hashemi, der spiller i svenske Linköpings FC, scorede til 1-1 for Danmark..

Sidste øjebliks-scoring sikrede Danmark en okay start ved træningsturneringen La Manga i Spanien

Med en scoring i det 89. minut af Dajan Hashemi, fik det danske U19-landshold fredag eftermiddag uafgjort i sin første kamp ved træningsturneringen La Manga i Spanien.

Modstanderen Italien bragte sig foran allerede efter syv minutter, men selv om Danmark havde flere muligheder for at få udlignet i 1. halvleg, stod der 0-1 ved pausen.

Fra 2. halvlegs start fik Danmark lagt et pres på italienerne, men det var altså først til allersidst, at det lykkedes at passere den italienske keeper.

“Danmark kom for sent i gang og manglede skarphed foran mål. En god 2. halvleg gav dog fortjent 1 point ,” lyder det på facebooksiden Ungdomslandsholdene – Kvinder

Danmark møder Tyskland på søndag kl. 18 og Island på tirsdag kl. 12.