Assens U10-piger skød foråret i gang til Øens Hold Cup 2019

0
2063

Assens FC U10 åbnede sæsonen på græs med massere af mål og en stribe sejre til Øens Hold Cup 2019 i sidste weekend

Søren Alexsandersen, Assens FC

Så fik kalenderen sendt vores dygtige AFC U10 piger på græs i denne weekend i Næsby til Øens Hold Cup 2019. En forårsbebuder som starter udendørssæsonen så tidligt op, at truppen ikke engang havde gennemført en træning på græs før dette stævne. Det var derfor med spænding at pigerne blev sluppet løs, som køer på græs om foråret fredag aften, uden at drage nogen paralleller overhovedet.

Værterne fra Næsby stillede med 2 hold, og en ny modstander fra det sjællandske, FA2000 som står for Frederiksberg Alliancen, som er en forholdsvis ny fusionsklub af B1972 – Boldklubben Dalgas samt Frederiksberg Kammeraternes Idrætsforening. En klub som også stillede med 2 hold til denne pulje. Disse 5 hold skulle så møde hinanden på kryds og tværs hen over weekenden.

Pigerne startede fredag med de 2 hold fra Næsby, og det var tydeligt at de lige skulle vænne sig til at have græs under fødderne, og vind i ansigtet igen, men også underlaget udfordrede spillerne som kom direkte fra de flade trægulve i hallerne. Men der var kul på kedlerne fra starten og det blev til 2 flotte sejre på dag 1.

Lørdag stod menuen på hele 6 kampe, første kamp igen mod Næsby 1 som blev besejret 4-0. Så ventede 4 kampe mod de 2 sjællandske FA2000 hold, og her var der ingen nervøsitet at spore hos de stribede AFC´er, da det her blev til 3 store sejre, samt en uafgjort i dagens sidste kamp, hvor FA2000 holdet havde forstærket sig med U11 spillere..!! Så det var trætte, stolte og super glade spillere som kunne gøre status med 5 sejre og en uafgjort i lørdagens kampe.

Søndag skinnede solen igen i Næsby, og på AFC pigerne som blot havde en kamp på programmet mod Næsby 2. Træner René Gramm Jeppesen havde før kampen holdt en “Pep-talk” til holdet idet pigerne ikke var fuldt koncentreret i lørdagens sidste kamp. Det så ud til at pigerne ønskede at vaske denne “plet” af sig, idet Næsby blev besejret med hele 7-0.

En rigtig flot debut på græs, og lovende takter for sæsonen som for alvor starter inden længe. Dejligt endnu engang at se så mange forældre på sidelinjen til alle kampe over hele weekenden. Det betyder en verden for de unge damer, så lad os fortsætte med det..! Næste stævne er kommende lørdag d. 6 april i Marienlyst. Håber vi ses..!

Weekendens resultater:
Fredag:
Assens – Næsby (2) 3-2
Assens – Næsby (1) 5-0
Lørdag:
Assens – Næsby (1) 4-0
Assens – Næsby (2) 7-0
Assens – FA2000 (1) 7-1
Assens – Næsby (1) 2-0
Assens – FA2000 (2) 5-0
Assens – FA2000 (1) 1-1
Søndag:
Assens – Næsby (2) 7-0
STATUS: 8 Sejre 1 Uafgjort Målscore: 41-4