Hellerup Idrætsklub (HIK) ansætter Børneudviklingstræner til den voksende pigeafdeling

0
1035
HIK ansætter børneudviklingstræner

HIK Fodbold’s pigeafdeling er vokset til over 400 piger og nu ansættes en Børneudviklingstræner til at styrke udviklingen fra de yngste breddehold op til ungsdoms talent.

Af: Rasmus Madsen, HIK

KLUBNYT: HIK’s pigeafdeling er fordoblet på kun fem år og med ca. 400 spillere har HIK nu en af landets største pigeafdelinger med hold i de bedste rækker på Sjælland.

Som led HIK’s store satsning på videreudvikling af pigeafdelingen er HIK i fuld sving med at ansatte dygtige trænere og ledere, som bl.a. skal gøre det muligt at opnå en DBU pige-licens.

Matias Münster bliver pigeafdelingens nye børneudviklingstræner.

” Det er med stor glæde at vi kan meddele at Pigeafdelingen i HIK har fået Matias Münster som børneudviklingstræner. Matias er allerede et velkendt ansigt i HIK, da han i dag er ansvarlig for U12 piger, som han har udviklet enormt, såvel sportslig som socialt igennem de sidste to sæsoner. Vi glæder os til samarbejdet!

Matias får ansvaret for udvikling af træner-staben til U12 piger og yngre årgange. Matias har mange års trænererfaring i bagagen, som han tager med sig i sin nye rolle. I knap 8 år har han været træner, hvor han både har arbejdet med drenge og piger. Han har også allerede gjort sig tanker om, hvad der er vigtigt for ham at sætte fokus på i pigeafdelingen:

” Mit fokus vil være at sørge for, at vi har en god, sammenhængende pigeafdeling, hvor der er plads til alle. Vi skal både have et tilbud til de piger, som er der for at hygge sig og have det sjovt med veninderne, og så skal vi også have et tilbud til de piger, som går med et ønske om at blive professionelle en dag.” fortæller Matias og fortsætter: ” Jeg ser meget frem til at få lov til at være med til at præge børnefodbolden på pigesiden i HIK og være med til at sikre, at vi fastholder den rigtig gode udvikling, der sker på pigesiden lige nu.

Udover en Børneudviklingstræner er HIK igang med at søge dygtige cheftræner, trænere, samt en Talentchef og en Head of Coaching, til klubbens satsning på at opnå en DBU pigelicens. (se jobopslag for cheftrænere og Head of Coaching her: Hellerup Idræts Klub – Glæde, Udvikling, Fælleskab og Vilje (hik.dk).

Udover flere trænere vil der blive knyttet en række specialister til pigeafdelingen, bl.a. fysioterapeut, massage, fysisk træning, mm.

Har du spørgsmål eller kommentarer til HIK’s pigeafdeling er du velkommen til at kontakte formanden for pigeudvalget Lisbeth Lindorff Riis på 20 76 21 69 / lisbeth_lindorffriis@hotmail.com