EVN til VM: Fantastisk oplevelse i Serbien

0
2533

Pigerne fra Efterskolen ved Nyborg spillede et fint VM, men manglede dog lige marginalerne i de afgørende kampe

Det var stolpe ud for EVN-pigerne ved VM i den afgørende puljekamp mod Taiwan. 1 point var nok for at spille sig i top 8 og 12 min. før tid var der en fin mulighed, da EVN fik tilkendt straffe. 2 x stolpe og en retur som blev sparket i kassen men desværre annuleret, da sparker ikke selv må sparke riposten ind. 4 min. før tid scorede Taiwan til 1-0 og så måtte EVN-pigerne nøjes med at spille om pladserne fra 9-16.

Pigerne rejste sig flot og sluttede af med at spille uafgjort mod Serbien og sejre over Italien og Kroatien, og dermed blev det til en samlet 13. plads. Ikke helt som pigerne havde håbet på men stadig en godkendt præstation og en turnering som pigerne absolut kan bruge fremadrettet. At være til VM er i sig selv en kæmpe oplevelse og både spillemæssigt og socialt er der mange ting som pigerne kan tage med sig i de resterende kampe på EVN.

EVN-pigerne i Kastrup inden afgang mod Beograd.

Allerede på onsdag d. 24. april spiller begge pigehold kvartfinale i Skoleligaen. “Skoleliga 1” spiller mod BGI mens “Skoleliga 2” spiller mod Levring.

I perioden d. 23. – 25. maj spiller pigerne om Danmarksmesterskabet for efterskolen og her er målet en topplacering.

Kommende kampe:

24. april kl. 12:00

“Skoleliga 1”, kvartfinale : EVN – BGI

“Skoleliga 2”, kvartfinale: EVN – Levring

https://www.facebook.com/Evnfodbold/