U18 DM-opfølgning: Målfest i weekendens spillerunde

0
1410
Vildbjerg fik en sejr på 4-0 mod B93.Foto: Vildbjerg SF

I denne weekend var der fuld knald på U18 DM, da alle ligaens 14 hold var i kamp. Runden bød på masser af mål og godt spil. Ligaens tophold, Fortuna Hjørring, hev en storsejr på hele 9-0 hjem, mens Team OdenseQ “tabte point” mod FC Thy Piger – Skyum. Læs mere om rundens resultater her.

Af Signe Holt Andersen

Weekendens spillerunde i U18 DM bød på en kæmpe målfest, da flere hold hev imponerende storsejre hjem. I toppen af ligaen øgede Fortuna Hjørring forspringet til Team OdenseQ, da Hjørring vandt hele 9-0, mens Team OdenseQ spillede 1-1 med FC Thy Piger -Skyum.

FC Thy Piger – Skyum – Team OdenseQ (1-1)

Team Odense Q var inden kampen mod FC Thy Piger Skyum udråbt til storfavoritter, men måtte “nøjes” med 1-1 og 1 point. Dermed er Team OdenseQ nu 7 point efter topholdet, Fortuna Hjørring. Desuden har Odense-pigerne spillet 21 kampe, mens Hjørring bare har spillet 19.

Team Viborg – IF Lyseng (0-1)

I det midtjyske stod den på lokalopgør mellem Team Viborg og IF Lyseng. Kampen endte med en smal sejr til gæsterne fra Lyseng, som dermed nu er placeret som nummer 7 (dog med samme pointantal som FCN på 6.pladsen). Team Viborg er nummer 9 med 20 point efter 19 kampe.

Aab – Kolding Q (1-8)

Ligaens nummer 3, Kolding Q, spillede sig i weekenden tættere på 2.pladsen, da de på udebane mod Aab fik en storsejr på hele 1-8. I kampen kom hele 3 spillere på måltavlen mere end 1 gang – de 3 spillere var Laura Høgh Faurskov, Mathilde Braithwaite og Sofie Thrane Hornemann.

BSF – Brøndby (0-4)

På Sjælland stod den på opgør mellem BSF og Brøndby, som er placeret i hver deres ende af tabellen. Kampen endte med en sikker sejr på 0-4 til udeholdet og storfavoritterne fra Brøndby.

Silkeborg IF Q – FC Nordsjælland (4-2)

I Silkeborg bød lørdagen på lidt af en overraskelse, da hjemmeholdet vandt 4-2 over FC Nordsjælland. Nordsjælland måtte siges at være favorit til sejr, men måtte altså rejse hjem uden point. Dermed er FC Nordsjælland placeret som nummer 6 i tabellen.

Fortuna Hjørring – Varde (9-0)

Fortuna Hjørring har gennem sæsonen lukket meget få mål ind, og denne tendens fortsatte såmænd også i weekendens kamp mod Varde. Her hev hjemmeholdet en storsejr på hele 9-0 hjem og øger dermed deres forspring til de resterende tophold.

Vildbjerg – B93 (4-0)

I Vildbjerg spillede hjemmeholdet en god kamp, da sendte B93 hjem med et nederlag på 0-4. Vildbjerg har i sæsonen leveret meget blandede præstationer, men viste i kampen mod B93, at de er et dygtig og offensivt spillende hold. Vildbjerg er nu placeret som nummer 5, mens B93 er nummer 12.