Peer Lisdorf bliver ny kvindeligatræner i BSF

0
3426
Peer Lisdorf i sin tid som 3F-træner i Brøndby, hvor han var med til at vinde The Double med kvinderne. Arkivfoto: Steen Trolle

Den tidligere Brøndby-træner Peer Lisdorf vender tilbage til kvindefodbold efter sommerferien, hvor han overtager trænerposten hos BSFs førstehold

Han har vundet flere danmarksmesterskaber og pokaltitler med Brøndbys kvinder, og nu vender han snart tilbage til landets bedste kvinderække. Peer Lisdorf, der siden 2015 har været cheftræner for Ballerup-Skovlunde Fodbolds herresenior, skal efter sommerferien være ny cheftræner for klubbens kvindehold, der netop har sluttet 3F-ligaen på en 4. plads.

“Efter forårssæsonen skifter Peer Lisdorf fra vores herreseniorer, som han afleverer i danmarksserien, til vores kvinder i 3F ligaen. Det er Peer selv, der har ønsket at prøve kræfter med vores talentfulde piger i 3F ligaen. I bestyrelsen er vi rigtigt glade for, at Peer har valgt at blive i BSF, hvor han trives og er glad for at have sin daglige gang. Der er ingen tvivl om, at andre og større klubber også gerne så Peer i deres klub, hvilket gør os stolte over Peers valg,” skriver BSF på sin hjemmeside.

Peer Lisdorf afløser Thomas Maale, som selv har ønsket at stoppe. Thomas Maale roses for sin indsats af bestyrelsen:

“Vi er ligeledes meget tilfredse med Thomas og hans teams arbejde med vores 3F liga hold, hvor konkurrencen er benhård men ikke desto mindre har teamet formået at beholde BSF i toppen af dansk kvindefodbold, hvilket i sig selv er en stor præstation,” skriver klubben.

Peer Lisdorf arbejder til daglig som idrætslærer på Stenhus Gymnasiums fodboldcollege. Han var træner for Brøndbys 3F-kvinder fra 2010 til 2015, hvorefter han skiftede til BSF herresenior. Senest har Peer Lisdorf også assisteret på kvindernes ungdomslandshold.