Endnu en pokaltitel til Kolding Q

0
1251

Kolding Q’s U18 DM-hold kunne tidligere på sæsonen fejre titel som pokalmestre, og blot få uger senere kunne klubbens u15-hold fejre samme titel. U15-finalen bød på masser af spænding og blev afgjort i straffesparkskonkurrence. Læs mere i artiklen her, hvor cheftræner, Oliver Lundgaard, sætter ord på triumfen.

Af Signe Holt Andersen

I Kolding Q går det godt for klubbens ungdomshold. U18 DM-truppen har i denne sæson sikret sig sølvmedaljer i ligaen og har vundet pokalturneringen. I sidste uge fulgte klubbens U15-hold trop, da de vandt pokalfinalen mod Horsens foran hele 500 tilskuere.

Kampen var “en rigtig pokalkamp”, hvor de to hold på skift tog styringen. Horsens kom foran, men i dommerens overtid fik Kolding Q udlignet, og dermed skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence. Her var det Kolding Q, som trak det længste strå og fik overrakt guldmedaljerne.

Borgmester, boldpiger og speaker

I forbindelse med kampen var der blevet stablet et flot arrangement på benene, og næsten hele 500 mennesker så kampen. Derudover, så var der speaker, boldpiger og borgmester på plads.

Cheftræner for Kolding Q, Oliver Lundgaard, var efter kampen meget stolt af sit hold, som gennem sæsonen har leveret gode præstationer. Derfor belønnede han sine spillere med en tur på McDonald’s, som nu er blevet til en tradition, når holdet har sejret.

“Uanset om vi havde vundet eller ej, så havde pigerne fået en oplevelse. Vi har gjort lidt ekstra ud af det. Der var boldpiger, en speaker og borgmesteren overrakte medaljen. Der var masser af forældre, der havde bakket op, så pigerne fik en god oplevelse,” udtaler Oliver Lundgaard til jv.dk.

Kampen endte 1-1 i ordinær spilletid, men endte med en sejr på 5-3 til Kolding efter straffesparkskonkurrence.