Odense Q går på sommerferie med en plads i 3F Ligaen

0
1819
Odense Q-spillerne kunne juble efter at have vundet 5-3 mod B.93. Foto: Iver Tidemand

I sidste weekend kæmpede Odense Q sig til en sejr mod B.93. Farum BK/FCN hjalp også til ved at vinde deres kamp mod Næsby. Derfor endte det fynske mandskab med at tage en af pladserne i 3F Ligaen. Det er stort for Odense Q’s Kamilla Jensen, der nu skal på sommerferie med en billet til Danmarks bedste kvindeliga. 

Af Camilla Bergholm

Det var en frustreret Odense Q-trup, der havde vundet 5-3 mod B.93 i sidste weekend. De havde nemlig gjort, hvad de kunne, men de skulle have hjælp fra ét af de to førende hold i en anden kamp for at sikre sig en plads i 3F Ligaen. Og i den kamp blev spændingen trukket ud. Opgøret mellem Farum BK/FCN og Næsby måtte nemlig sættes på pause på grund af torden af lyn. 

Kamilla Jensen var med på banen i kampen mod B.93, hvor hun scorede to mål. Efter kampen kunne hun og resten af holdet følge opgøret mellem Farum BK/FCN og Næsby.

”Vi skulle jo vente efter kampen på, at opgøret i Farum skulle spilles færdig, hvilket var rigtig frustrerende. Så vi kunne ikke rigtig glæde os for tidligt, men vi fik sunget og drukket et par øl. Da vi endelig fik nyheden om, at vi var rykket op, gik folk helt amok,” siger hun og fortæller videre, hvordan de fejrede pladsen i 3F Ligaen: 

”Vi fik efterfølgende fejret det med vores fantastiske fanklub, og senere holdt vi afslutningsfest med en masse at drikke og forskellige lege.”

Det er ikke første gange, at Odense Q er en del af 3F Ligaen. Det var de også sidste år, hvor det ikke lykkedes holdet at spille sig videre til Slutspillet. Nu står de igen klar på grønsværen i den bedste liga.

”Det føles fantastisk. Det er jo det, vi har arbejdet hen imod og brugt så mange timer på,” siger Kamilla Jensen. 

Her kan du se målene fra opgøret mellem Odense Q og B.93.

Vil drille topholdene
Kvalifikationsligaen har været tæt for alle holdene i ligaen. Det har Odense Q også mærket ved at rykke rundt i tabellen flere gange. Men Kamilla Jensen har hele tiden troet på, at det kunne lade sig gøre at få en topplacering i sidste ende.

”Vi har altid troet og kæmpet for oprykningen, men heldet skulle også gå vores vej med en vinder i FCN-Næsby-kampen. Vi var heldige og trak det længste strå,” fortæller hun. 

“Vi kommer med alt, hvad vi har og spiller altid for at vinde”

Kamilla Jensen, spiller Odense Q

Odense-truppen skal nu igen op og spille mod de helt store danske hold. Blandt andet venter Brøndby og Fortuna Hjørring, der begge har vist solide præstationer i ligaen og pokalturneringen. Og det er hold, som den fynske spiller glæder sig til møde.

”Vi ser altid frem til at møde Fortuna og Brøndby i håb om, at man kan drille dem lidt. De er to gode hold, som har rigtig meget talent og erfaring. Vi som hold lærer rigtig meget af at møde dem,” siger Kamilla Jensen og understreger:

”Vi kommer med alt, hvad vi har og spiller altid for at vinde.”

En sommerferie med familie og venner
Fodbold er en stor del af Kamilla Jensens hverdag, men der er også andre ting, der fylder hos fodboldspilleren. Hun arbejder nemlig på Tommerup Skole i en 0. klasse, og så arbejder hun i deres SFO.

Sommeren er over Odense-mandskabet, der kan gå på en velfortjent ferie, men arbejdet skal også passes. Det samme skal venner og familie.

”I sommerperioden skal jeg arbejde og nyde min ferie sammen med min familie og venner. Og så skal jeg i fitness og holde min krop i gang,” fortæller Kamilla Jensen.

Formen skal derfor holdes vedlige, også selvom det bliver uden en fodbold. Det er dog ikke længe, at hun og de andre spillere på holet må undvære bolden. Sæsonen begynder nemlig allerede i august.

”Nu starter sæsonen allerede op i starten af august, så jeg tror, at vi får to til tre uger uden fodbold, og så er vi i gang igen,” slutter Odense Q-spilleren.