Amalie Thestrup skal fremover score mål for AS Roma

0
3676
Amalie Thestrup undre præsentationen i Rom. Fra AS Romas Twitter

24-årige Amalie Thestrup forlader efter to sæsoner BSF til fordel for den italienske liga

OPDATERET: Endnu en dansk profil tager nu springet til den italienske liga. For nogle uger siden skrev Fortuna-landsholdsspilleren Frederikke Thøgersen under med italienske Fiorentina, og nu har BSFs topscorer Amalie Thestrup skrevet kontrakt med AS Roma.

24-årige Thestrup scorede 17 gange i den seneste sæson i 3F-ligaen, og Roma glæder sig på Twitter over at de får tilgang af en forward, der har haft en “markant målscorings-kampagne i sidste sæson”. Roma beskriver Amalie som en hurtig og teknisk stærk angriber.

Amalie Thestrup har tidligere spillet tre sæsoner i Brøndby, som hun blev mestre med. Hun har optrådt på alle ungdomslandshold og har også haft debut på kvindelandsholdet.

Den danske forward er bare en af flere udenlandske forstærkninger hos AS Roma i denne sommer. Klubben har også signet den brasilianske landholdsspiller Andressa Alves, der skifter fra Barcelona, og den slovenske midtbanespiller Kaja Erzen.

Senest er det kommet frem, at Andrine Hegerberg, søster til verdens bedste fodboldspiller Ada Hergerberg, skifter fra PSG til Roma.

Amalie Thestrup på Twitter, hvor hun sender en hilsen til sin ny klubs fans. “Jeg kan ikke vente med at flytte til Rom og starte sæsonen i Roma,” siger hun.