Assens FC: Sol, sommer og masser af fodbold til Kerteminde Cup

0
2530

Assens FCs U9/U10-piger har været til Kerteminde Cup 2019 og har skrevet denne beretning fra stævnet

Tekst: Søren Alexandersen, Assens FC ´pigerne  

Årets store sommerstævne for vores dygtige AFC U9/10 Piger blev denne weekenden spillet i det herligste danske sommervejr, og med masser at glade fodboldspillere fra hele DK. Det er anden gang at pigerne deltager i dette stævne, hvor vi havde et 5-mands hold tilmeldt, samt et 8-mands hold som stod foran en større udfordring idet de skulle spille i en række højere end normalt, nemlig U11

Fredag aften stod på en kamp til hvert hold så man lige kunne spille sig ind i stævnet. Når sådan et stort arrangement med overnatning osv. løber af stablen er der brug for alle mand for at løfte opgaven logistisk så alle trænere, og forældre var hidkaldt for at binde enderne sammen.

Stævnet byder naturligvis på masser af fodbold, men også den sociale del er vægtet højt for både spillere og forældre. Det blev til masse at slik, is, sodavand og fælleshygge for hele holdet weekenden igennem, hvilket for mig at se binder alle tættere sammen som hold.

Lørdag bød på 3 kampe pr. hold, hvor varmen tærede godt på kræfterne jo længere hen på dagen man kom, men trods det blev der kæmpet og kombineret på banen det bedste som var lært på træningsbanerne hen over foråret.

5-mandsholdet.

5-mands holdet spillede 3 tætte kampe, som blev tabt knebent, og for 8-mands holdet lykkedes det at spille sig frem til kampen om 3-4 pladsen samlet.

Søndag var der 2 kampe for 5-mands holdet på programmet, hvor det i sidste kamp lykkedes at hive en flot sejr hjem mod “fiskepigerne” fra Harboøre. Kampen satte et flot punktum for holdet, der flere gange var ved at stjæle point fra de stærke hold i puljen.

8-mandsholdet

Samtidig med denne, spillede 8-mands holdet i den anden ende af Kerteminde Stadion en flot 3. plads hjem med en 1-0 sejr over Måløv. Fuld fortjent og en rigtig flot indsats af begge AFC pigehold.

Det har været en fantastisk weekend for holdene, og alle omkring dem. Tak til trænere, forældre, bedsteforældre og supportere som støttede op omkring holdet denne weekend, så pigerne kunne få en dejlig fodboldoplevelse med i ferie bagagen.

Nu venter en velfortjent sommerferie, og så er vi klar igen engang i august..! God Sommer..!

Vi ses på sidelinjen..!

På podiet.

Stævne resultater:

5-Mands hold U10

Assens – SGIF 2-4

Assens – Tusserne 1-2

Assens – Korup/Ubberud Ungdom 2-3

Assens – Kerteminde 3-6

Assens – Måløv 3-4

Assens – Harboøre 1-0

8-Mands hold U11

Assens – Kerteminde 3-0

Assens – Skælskør 0-1

Assens – Kirke-Helsinge 1-0

Assens – Havdrup 0-1 (Semifinale)

Assens – Måløv 1-0 (3-4 pl.)