Norge kørt over af Holland ved U19 EM’s første kamp

0
1152
Otte hold fordelt på to puljer kæmper om titlen som Europas bedste. Illustration: UEFA

Norge tabte hele 5-0 til Holland i åbningskampen ved EM, hvor Tyskland slog England 2-1 i favoritopgør

Norge spændte i april ben for det danske U19-landsholds mål om at komme til EM 2019, men nu er Norge selv rendt i et ordentligt benspænd ved åbningen på EM-slutrunden, som netop er gået i gang i Skotland.

I sin første gruppekamp, som blev spillet tirsdag eftermiddag i Glasgow, tabte nordmændene hele 5-0. Modstanderen var Holland, der kom flyvende ud til kampen og scorede to gange indenfor de første fem minutter. Da holdene gik til halvleg, stod der 4-0 til Holland.

I samme pulje tabte værtslandet Skotland 1-2 til Frankrig efter 0-0 i pausen. Frankrig kom foran i det 60. minut, men 20 minutter senere fik Skotland udlignet. Først i overtiden fik Frankrig reddet de tre point.

I den anden pulje vandt Spanien 2-0 over Belgien, mens Tyskland vandt 1-2 over England. Tyskerne førte 2-0 ved pausen og kampen skulle ind i overtiden, før England fik reduceret.