FA 2000 med gode resultater til dette års Vildbjerg cup

0
2311

FA 2000’s pigeafdeling var igen i år repræsenteret med flere hold ved Vildbjerg cup. Pigerne fra U12, U13 og U14 deltog med stor succes. Der blev spillet mange gode kampe, og holdene havde også tid til at heppe på hinanden. Ind i mellem kampene blev der hygget på kryds og tværs også med de andre hold.

Vores pigeafdeling har gode erfaringer med at tage af sted med flere årgange til sådan et stævne. Piger og trænere lærer hinanden bedre at kende, og dette anvendes i den daglige træning, det daglige samarbejde og til udviklingen af spillere på tværs af årgange.
FA 2000’s nye pige sportskonsulent, Vinnie Baun, var også på pletten i Vildbjerg, så hun kunne lære spillerne og trænerne bedre at kende.

Pokaler og medaljer blev det også til, U14 pigerne løb med guldet i A spillet, U12 pigerne fik sølv i B spillet og U13 pigerne fik en flot 4. plads. Et stort tillykke til de seje piger.