Boost talentet på BIE

0
2064

Drømmer du om at kombinere skolen med masser af fodbold? Så er et efterskoleår på BIE’s pigefodboldlinje det helt rigtige valg.

På BIE’s pigefodboldlinje er der plads til alle. Vi træner selvfølgelig for, at du kan blive en bedre fodboldspiller, uanset hvilket niveau du starter med. Men det er lige så vigtigt, at vi har det sjovt undervejs – og at du bliver en del af et stærkt fællesskab. På BIE får du venskaber og oplevelser for livet. Med garanti.

Bliv trænet af tidligere landsholdsspillere                                                                 Vi tør godt sige, at vi har et stærkt trænerteam. Gitte Andersen og Per Nielsen har begge spillet på A-landsholdet og har flotte karrierer bag sig i Brøndby IF. De ved, præcis hvad det kræver at blive god til fodbold. Og de står altid klar med opmuntrende ord, når det ikke lige kører.

”Det er en fornøjelse at være med til at udvikle fodboldpigerne på BIE. For mig er det vigtigt, at de møder en seriøs og inspirerende træning, der kan være med til at udvikle dem som fodboldspillere. Den individuelle udvikling er i fokus, men når det er sagt, dyrker vi også fællesskabet i stor stil.                                                                                  Gitte Andersen

”Jeg nyder hver eneste træning. Det er vigtigt for mig, at pigerne har det sjovt, samtidig med, at de føler de rykker sig. Det er en stor tilfredsstillelse for mig at se den udvikling, som pigerne går igennem her på BIE. Både som fodboldspillere – og som mennesker.”    Per Nielsen

Du bliver bedre på alle niveauer                                                                              Som elev på BIE’s pigefodboldlinje forbedrer du alle dele af dit fodboldtalent. Vi ved præcis, hvilke øvelser der virker og træner målrettet på at gøre dig dygtigere dag for dag. Vi hjælper dig også med at sætte personlige mål med din træning, så du hele tiden kan følge med i din udvikling. Der er kort sagt garanti for, at du bliver en mere komplet fodboldspiller.

  • Du bliver en langt bedre tekniker
  • Du får en bedre taktisk forståelse for spillet
  • Du kommer i dit livs bedste form

Humor og fællesskab er vejen frem                                                                            Vi tror på, at det skal være sjovt at lære. Derfor varierer vi også hverdagen, så du også prøver kræfter med andre træningsformer så som yoga og cross-fit. Og fællesskabet styrker vi blandt andet med masser af fællesarrangementer og ture – ikke mindst den store, årlige linjetur til udlandet. Den kan du godt begynde at glæde dig til.

”Det er så fedt at få lov til at spille en masse fodbold.Vores træning på BIE er helt klart med til at udvikle mig til en bedre fodboldspiller. Vores træning er seriøs og målrettet, men samtidig er fællesskabet i fokus.”                                                                             Clara Knørr Nielsen (elev)

Mange af vores elever spiller også i en klub i deres fritid, men det er ikke et krav. Har du lyst til det, kan vi sagtens hjælpe dig med at finde en god klub. BIE samarbejder med en række store pige- og dameklubber i området, så mulighederne er mange.

Har du lyst til at høre mere om livet som efterskoleelev på BIE, så kig forbi og tag en snak med os på Efterskolernes Dag søndag den 29. september fra 11-17. Du kan se programmet her: http://www.brondby-ie.dk

Vi glæder os til at hilse på dig!