Herlufsholm var foran i pokalen mod Kvindeligaens tophold

0
2140
Herlufsholm har bragt sig foran. Foto: Foto Hansen

FC Nordsjællands kvinder var bagud mod Herlufsholms 1. divisionskvinder fra 1. division i sidste uges runde 2 af Sydbankpokalen. Men det endte med et snævert nederlag. Her kan du se billeder fra kampen, som sendte FCN videre til tredje runde

Herlufsholms 1. divisionskvinder var i sidste uge tæt på at levere en pæn overraskelse i Sydbank Pokalen, da holdet hjemme tog imod Kvindeligaens førerhold Farum BK / FC Nordsjælland.

Gæsterne kom foran allerede efter 12 minutter på et mål af Amalie Vangsgaard, men bare tre minutter senere fik hjemmeholdets Ida Davidsen udlignet, og 20 minutter inde i 2. halvleg begyndte det at dufte af pokaloverraskelse, da Majken Sylvest Nørregaard gjorde det til 2-1.

Den stilling holdt dog kun syv minutter. Så fik Camilla Kur Larsen udlignet og bare to minutter senere gjorde Simone Andersen det til 2-3, og dermed var FC Nordsjælland klar til næste runde.

Her møder holdet Fredensborg BI, der pt. er nummer to i Kvindeserie Øst.