KoldingQ’s Emma Færge: Der er meget at spille for

0
1268
KoldingQ og Brøndby kender efterhånden hinanden godt. Her ses de i et opgør fra en tidligere sæson. Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk.

Trods en god start for KoldingQ er det sidenhen ikke lykkedes holdet at finde hinanden og det gode spil. Lørdag venter der igen koldinggenserne en svær opgave, når turen går til Brøndby. Emma Færge, der spiller for KoldingQ, ser dog frem til kampen, hvor hun håber, at de finder de gode takter igen.

Af Camilla Bergholm

Det startede med to mål i den første kamp, hvorefter det blev til hele fire kasser i sæsonens anden kamp. Herfra fulgte to uafgjorte kampe. Sidenhen er det dog gået ned ad bakke for KoldingQ, der i sidste weekend måtte drage hjem fra Nordsjælland med et 5-0-nederlag og en sjetteplads i bagagen. En kamp, koldinggenserne forsøger at glemme, fortæller den 18-årige KoldingQ-spiller, Emma Færge;

”Det var en kamp, hvor vi slet ikke spillede op til vores bedste og næsten ikke lykkes med noget. Derfor er det en kamp, vi forsøger at glemme. Vi arbejder videre til træning og tænker på de næste kampe.”

KoldingQ kom ellers ud til sæsonens start med godt spil i fødderne. Her blev både FC Thy-ThistedQ og Odense Q besejret. Efterfølgende har holdet dog haft svært ved at finde hinanden og få spillet til at køre rundt.

”Vi kom egentlig godt fra start med to vigtige sejre og godt spil, men vi har haft lidt svært ved at finde vores eget spil og komme frem til chancer de seneste kampe,” siger den unge KoldingQ-spiller og fortsætter:

”Med vores gode start havde vi selvfølgelig håbet på at være længere fremme i tabellen, men vi ser frem til de næste par kampe, idet vi ligger meget tæt, og dermed er der meget at spille for.”

Emma Færge. Foto: Arkivfoto.

Forhåbninger om point kræver stærkt forsvar
Lørdag går det løs igen for KoldingQ, når de tager turen over Storebælt. Her træder de ud på grønsværen på Vestegnen, hvor de skal møde Brøndby. Det er blot et par weekender siden, at de sidst stødte sammen, hvor det blev til en 3-0-sejr til det blå-gule mandskab.

I mellemtiden har vestegnsholdet dog vist svaghedstegn, da de spillede uafgjort mod oprykkerne fra sidste sæson, FC Thy-ThistedQ, i forrige weekend.

“Det er en kamp, vi ser frem til efter weekendens nederlag i håb om at få vores eget spil til at fungere. Dog forventer vi en hård og svær kamp, hvor vi skal stå godt i begge ender, hvis vi skal have forhåbninger om point”

Emma Færge, spiller KoldingQ

Emma Færge understreger, at det bliver en svær kamp, da Brøndby er et godt hold. Men hun håber samtidig, at det er en kamp, hvor de finder deres spil.

”Det er en kamp, vi ser frem til efter weekendens nederlag i håb om at få vores eget spil til at fungere. Dog forventer vi en hård og svær kamp, hvor vi skal stå godt i begge ender, hvis vi skal have forhåbninger om point,” siger hun.

Hvis Kolding-holdet skal have forhåbninger om at komme derfra med point, ved den 18-årige fodboldspiller godt, hvor de skal være ekstra stærke, og hvad de skal gøre, hvis deres spil lykkes.

”Brøndby er et hold med en sindssyg god offensiv, så vi skal især stå godt i forsvaret. Og hvis det lykkes, skal vi forsøge med vores kontraspil,” slutter Emma Færge.

Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 i Brøndby og kan ses her.