FODBOLD FOR PIGER lancerer YouTube-kanal: Se første video her

0
3427

Fra i dag kan du med jævne mellemrum se spændende videoer om kvindefodbold på FODBOLD FOR PIGERS’s egen YouTube-kanal. I den første video har vi besøgt Select

Hvordan laver man den perfekte fodbold? Er der forskel på den fodbold, som superligaen og kvindeligaen spiller med? Hvad er historien bag de danske Select-fodbolde?

Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, i den allerførste video på FODBOLD FOR PIGERs nye YouTube-kanal, som netop er gået i luften.

Vi har sat os for at undersøge, hvordan man laver en god fodbold, og derfor har vi været en tur på besøg hos Select i Glostrup, der har produceret fodbolde siden 1947 og som er leverandør af fodbolde til Gjensidige Kvindeliga.

Indslaget om Select er det første af forhåbentlig mange YouTube-indslag på FODBOLD FOR PIGER. Med vores instagram-manager Astrid Trolle, der selv spiller U18 i BSF, som vært, vil vi i den kommende tid lave alle mulige forskellige slags video-indslag om fodbold. Vi regner med at lave ca. et par indslag om måneden, og vi håber at rigtig mange vil se med.

FODBOLD FOR PIGERs Astrid Simone Trolle er vært på vores nye YouTube-kanal. Her besøger hun Select, hvor hun bl.a. taler med country sales manager Peter Frank.

Har du ideer til emner vi kan tage op på den nye YouTube-kanal, så skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk

Vores indslag er indtil videre ikke-sponsorerede, men vi hører også gerne fra virksomheder/organisationer, der har forslag til sponsor-indslag eller gerne vil være med til at opbygge landets indtil videre eneste YouTube-kanal om pige-kvindefodbold.