Mød U18 DM profilerne: Julie Topp, Team Odense Q

0
2063
Foto: DBU

Julie Topp fra Team Odense Q har netop været med til at spille U17 landsholdet videre til anden runde EM-kvalifikation. Nu får du muligheden for at lære den engagerede snakkemaskine bedre at kende 

Af Sille Struck

Hvis jeg skal forberede mig bedst muligt til en kamp, er det vigtigt, at jeg får nok søvn, og får spist og drukket rigeligt. Før en kamp tænker jeg altid over de målsætninger jeg har sat mig for, som både indgår holdet men også individuelt.

Hvis jeg kun kunne spise én ting resten af livet, så skulle det være en god bøf. Det er absolut min yndlingsret og noget, vi i min familie elsker.

”HVIS JEG KUNNE SPISE ÈN TING RESTEN AF LIVET, SÅ SKULLE DET VÆRE EN GOD BØF” 

Hvis jeg ikke boede i Danmark, så ville jeg gerne bo i England og spille fodbold i en af de større klubber. Ellers ville jeg gerne bo et tropisk sted, hvor vejret altid er godt, flot vand og mulighed for at dykke.

På mit hold er jeg den type, som snakker meget. Jeg er også den mindste på mit hold, og er derfor også noget jeg hører for. Jeg er altid seriøs og engageret på træningsbanerne, men for mig er der også plads til at have det sjovt.

Den app jeg bruger mest på min telefon, må nok være snapchat. Det er på den måde, jeg holder kontakten med mine venner og veninder derhjemme, da jeg i år er startet på efterskole, som jeg iøvrigt er rigtig glad for.

”DET FØRSTE JEG GØR OM MORGENEN, ER AT GÅ PÅ TOILET” 

Det første jeg gør om morgenen, er at gå på toilet.

I øjeblikket er jeg rigtig glad for at gå på efterskole, og stadig spille fodbold på rigtig højt niveau. Trænerne og mine forældre hjælper mig med at få min hverdag til at hænge sammen, når os fra Odense to gange om ugen skal fragtes fra efterskolen til klubben. Jeg er imponeret over samarbejdet, og hvor meget de vil en det bedste.

Mit bud på hvem der bliver topscorer i U18 DM er Lea Duus Madsen fra Team Odense Q. Hun er en farlig og stærk angriber, som for forsvaret er svær at holde, og så var hun i øvrigt også blandt top 3 i sidste sæson.

”JEG ER IMPONERET OVER SAMARBEJDET, OG HVOR MEGET DE VIL EN DET BEDSTE” 

Mit bud på hvem der vinder U18 DM må nok være Brøndby. De er en stor klub med mange talentfulde spillere. Jeg spiller selv med et par af pigerne på landsholdet, så de vil være mit bedste bud på, hvem der tager guldet til sidst.