Peer Lisdorf stopper med øjeblikkelig virkning i BSF

0
3116
Peer Lisdorf er nu fortid i BSF. Foto: Steen Trolle

Kvindeligaens bundhold har opsagt samarbejdet med cheftræner Peer Lisdorf. Sportschef Thomas Maale overtager ansvaret

Efter ni kampe med nul sejre, to uafgjorte og syv nederlag i Gjensidige Kvindeliga, har Ballerup Skovlunde Fodbold mistet troen på cheftræner Peer Lisdorfs projekt. Klubben har med øjeblikkelig virkning opsagt Peer Lisdorf og i stedet bliver det nu den tidligere ligatræner Thomas Maale, der skal forsøge at løfte holdet i de kommende kampe. Thomas Maale er i dag er sportschef i BSF, og han overtager foreløbig ansvaret for holdet frem til udgangen af 2019.

“Peer Lisdorf har fungeret som Kvindeliga cheftræner i BSF i efterårssæsonen 2019 samt i de foregående fire sæsoner for klubbens herrer hold. Vi ønsker at takke Peer for den store indsats, han har ydet, såvel på og omkring Kvindeligaholdet som generelt for klubben,” skriver klubben i en pressemeddelelse.

Peer Lisdorf var i en årrække cheftræner i Brøndby IF, hvor det blev til en DM-guldmedalje og to pokaltitler.

BSF møder i den kommende runde VSK Aarhus.