Greve-piger har ikke tabt en turneringskamp i 450 dage

0
3134
Greves U13-piger, som nu kan kalde sig sjællandsmestre.

Greve U13-piger vandt i sidste weekend den sjællandske Liga 1. Holdet har nu ikke tabt en turneringskamp i mere end et år

Der har været spænding til det sidste i den sjællandske U13 Liga 1. I en tæt række har BK Hekla, FA2000 og Farum/FCN blot tabt en enkelt kamp i sæsonen, men et hold har slet ikke tabt, og derfor kan Greve Fodbolds U13-piger nu kalde sig sjællandsmestre.

Forud for sidste kamp i lørdags var holdet blot ét point foran BK Hekla og tre point foran  FA2000, og da begge disse hold vandt deres kampe i sidste runde, skulle sidste kamp mod rækkens nummer fire, Måløv Boldklub, vindes.

Det blev ingen let opgave. Stillingen i pausen i den regnvåde kamp var 0-0. Men i anden halvleg fik Greve lagt et tungere pres på modstanderen, og med to drømmemål blev kampen afgjort og mesterskabet sikret.

“Det er ikke hver dag at Greve Fodbold vinder den øverste fællesrække under DBU – Resultatet i dag er et udslag af den indsats der er lagt i pigeafdelingen, med stærkt samarbejde på tværs af flere årgange. Samtlige 15 markspillere i truppen har været i kamp i sæsonen, hvilket understreger at hvis vi ligger vores fokus på udvikling, så følger resultaterne med,” siger holdets træner Kenneth Kretschmer Petersen.

Pigerne fra Greve har nu ikke tabt en turneringskamp i 450 dage og har tidligere i år også vundet både Madsby Pige Cup og Talentstævnet.

BK Hekla og FA2000 blev hhv. nummer top og tre: