Naja Bahrenscheer skifter til Brøndby IF

0
1914
Naja Bahrenscheer præsenterer sin nye Brøndbytrøje sammen med klubbens kvindeformand Jan Borre.

BSF-keeper Naja Bahrenscheer bliver Brøndby-spiller fra nytår

Den 23-årige keeper Naja Bahrenscheer, der har været en af Ballerup-Skovlunde Fodbolds mest markante profiler i flere år, skifter klub. Naja har for en stund smidt målmandshandskerne og skrevet under på en kontrakt med de danske mestre fra Brøndby IF.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at komme til Brøndby og blive en del af truppen. De er i mine øjne Danmarks bedste kvindehold, så jeg ser frem til nye udfordringer og et nyt træningsmiljø, som jeg er sikker på kan rykke mig i den rigtige retning,” siger Naja Bahrenscheer til Brøndbys facebookside.

Cheftræner Per Nielsen siger om sin nye målmand:

“Vi har først og fremmest hentet Naja, fordi hun er en super dygtig målmand, som har de kvaliteter, vi gerne vil have, at vores målmænd har, så hende glæder vi os til at arbejde med. Vi har i forvejen to super dygtige målmænd og med tilføjelsen af Naja til det team, ser det rigtig fornuftigt ud de kommende år”.

Naja kommer til klubben fra BSF, hvor hun har spillet det meste af karrieren, bortset fra starten i Snekkersten og Helsingør samt en afstikker til LB07 i Sverige i efteråret 2017.