Åbne Danske Mesterskaber

0
1534

Åbne Danske Mesterskaber – kun for piger.

Mesterskabsstævnet i Elbohallerne første weekend i januar bliver bare større og større.

De Åbne Danske Mesterskaber er et Eventstævne hvor vinderne vinder oplevelser og hvor de resterende præmier samt spurtpræmierne i den samlede Eventpræmie pulje i 2020 overstiger kr. 125.000,-.

Da der bare kommer flere klubber og flere hold til hvert år honoreres forespørgslen på nye rækker med 2 nye rækker. Så i 2020 er rækkerne udvidet med U10 og Dame Senior så der spilles i rækkerne:

U10/U11/U12/U13/U14/U15/U16/U18/Dame Senior.

Da der skal findes bronzevindere, sølvvindere og guldvindere i et A og B spil skal der uddeles Eventpræmier hele 17 gange.

Der kommer piger fra en stor del af Licensklubberne og herudover hold fra stærke klubber fra alle steder i landet. I 2019 var det klubberne fra Fyn som løb med de fleste 1. pladser og Team Odense Q var den klub som vandt i flest rækker.

Men mon ikke det ændrer sig i 2020 hvor der kommer endnu flere hold fra både Sjælland og fra Nordjylland og Midtjylland.

Der kåres og uddeles igen præmie til bedste offensive spiller og til bedste defensive spiller i både A samt B rækkerne i alle årgange.

Tilmeldingen sker som altid via STAEVNER.DK og ved at klikke på dette link: https://staevner.dk/T15291/aabne-danske-mesterskaber-kun-for-piger

Vi glæder os til igen at byde Jer alle velkommen og vi mangler bare Bornholm for at have hele Danmark med…..

De bedste jule og nytårs hilsner

Åbne Danske Mesterskaber 2020