VSK Aarhus har fuldt fokus på lørdagens kamp mod KoldingQ

0
855
Christina Ravn i aktion for VSK Aarhus. Foto: Iver Tidemand

Weekenden er spækket med god underholdning i Gjensidige Kvindeliga, når de sidste fire kampe i grundspillet bliver spillet. For VSK Aarhus går turen til Kolding. Og det bliver en hård kamp, understreger Christina Ravn fra VSK Aarhus, da begge hold er opsatte på at score mål.

Af Camilla Bergholm

”Undervurderet.” Således lyder det kort og kontant fra VSK Aarhus-spiller, Christina Ravn, da hun bliver bedt om at beskrive holdets efterårssæson i Gjensidige Kvindeliga. Århusianerne tabte nemlig de første kampe i grundspillet, men har efterfølgende vundet flere kamp. Også over topholdene Brøndby og Farum BK/FCN. I det hele taget har de samlet point nok til, at de nu befinder sig på femtepladsen i ligaen.

”Vi havde en start, hvor vi ikke kunne forvente mange point, men det er rart her i slutningen af efteråret, at vi også har slået både Odense og BSF med væsentligt flere mål. Mediebilledet har undervurderet os,” uddyber den garvede VSK Aarhus-spiller.

I dag venter sidste kamp i denne sæsons grundspil for VSK Aarhus. Her møder de KoldingQ i en kamp, der ikke bliver nem. Begge hold går nemlig ind på banen med blod på tanden efter mål og point.

”Det bliver en tæt kamp. Og så bliver det fysisk som altid mod Kolding. Og så håber jeg, at kampen kommer til at bære præg af, at begge hold har brug for at score. Vi har ét mål op til Thisted, som godt nok skal spille mod BSF, så vi har nok lidt mere at spille for. Men jeg glæder mig til at spille,” siger Christina Ravn.

“Niveauet har helt klart været mere lige. Brøndby og Fortuna har været til at snakke med. Også Thisted har et koncept, der fungerer. Så man skal være mere klar, men det er fedt at spille tætte kampe”

Christina Ravn, VSK Aarhus-spiller

Og selvom det er sidste kamp i grundspillet, venter der stadig en pokalkamp mod Fortuna Hjørring weekenden efter. Derfor er der fuldt fokus på begge kampe.

”Det kan ikke mærkes på os, at det er sidste kamp i grundspillet. Vi har også en pokalkamp weekenden efter, så der er både fuldt fokus på lørdagens kamp og næste uges pokalkamp,” siger hun.

De evige tophold har været til at snakke med
Holdets sæsonstart bar præg af, at truppen tabte mod de evige tophold, Fortuna Hjørring og Brøndby. Men Christina Ravn og resten af mandskabet var godt klar over, at det ville blive en svær start, hvor de ikke kunne forvente at få mange point.

”Men vi har alligevel vundet og fået en masse mål. Derudover har vi spillet fornuftigt op med topholdene. Så det har været en godkendt efterårssæson,” fortæller VSK Aarhus-spilleren.

Efterårets sæson i Gjensidige Kvindeliga har budt på en tæt liga. Farum BK/FCN har presset på helt i toppen, mens også et hold som FC Thy-ThistedQ har gjort sig bemærket med flot omstillingsspil og dygtige spillere. Det har Christina Ravn og bemærket.

”Niveauet har helt klart været mere lige. Brøndby og Fortuna har været til at snakke med. Også Thisted har et koncept, der fungerer. Så man skal være mere klar, men det er fedt at spille tætte kampe,” siger Christina Ravn.

Århusianeren skal indhente noget arbejde
Der er stadig et par kampe tilbage for VSK Aarhus, men når de er blevet fløjtet af, så venter der en pause for de travle fodboldspillere. Men det føles også lidt underligt, at der allerede er pause, fortæller Christina Ravn.

”Det føles som om, at sæsonen startede i går. Det har været en kort efterårssæson, så det bliver spændende at have en så lang pause. Det føles lidt mærkeligt,” fortæller hun.

Men selvom tiden er fløjet af sted, og det derfor også er mærkeligt, at grundspillet snart er overstået, er der et par ting VSK Aarhus-spilleren ser frem til.

”Der er noget arbejde, jeg skal indhente. Det bliver rart også lige at kunne indhente point der,” slutter Christina Ravn og fortsætter turen hjem fra træning.

Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 og kan ses lige her.