Åben træning i BSF for piger i årgang 03-08.

0
1275
U18 holdet vinder af U18 Øst rækken efterår 2019.

BSF holder åben træning for piger i årgang 03-08 i januar måned.

BSF pige ungdomshold har efter en god efterårssæson så småt startet forberedelserne til forårssæsonen og har du lyst til at prøve kræfter med fodbold på højt niveau og blive en del af et inspirerende og udviklende talentmiljø hos en af de traditionsrige klubber inden for pige/kvindefodbold, så er muligheden her.

BSF åbner nemlig for at alle interesserede spillere kan komme og prøve sig af i klubben. Er du fra årgang 2003-2008, så er der mulighed for at komme og være med i løbet af januar måned – vi byder varmt velkommen.

Vi har både elitehold og breddehold i BSF, det er helt essentielt for os at vi kan tilbyde både elite- og breddefodbold til både kvinder og piger og vi ønsker at have minimum 2 hold i hver årgang da vi har den overbevisning at uden bredde ingen elite.

Stolte traditioner

BSF kvinde- og pigeafdeling har stolte traditioner inden for kvinde- pigefodbold og har gennem de seneste 50 år haft mere end 100 spillere indenom de forskellige landshold, vi har tradition for at satse på kvinde/pigefodbold og vores hold er højt prioriterede i klubben.

Elitært træningsmiljø

Alle elitehold træner 3-4 gange om ugen og har derudover mulighed for styrketræning samt behandling hos klubbens behandlerteam (massør og fysioterapeut)

Elitepiger og uddannelse

Vi samarbejder med diverse uddannelses institutioner og kan derfor tilbyde morgentræning allerede fra 7 klasse og til og med endt gymnasial uddannelse og uddannelse er en naturlig del af udviklings-samtalerne som der holdes 2-3 af pr. år med den enkelte spiller.

Rejser/ture

Vores klub har fokus på at det sociale og fællesskab skal gå hånd i hånd med det sportslige også på tværs af årgange, hold og køn og hvor der er plads til både bredde spilleren og elitespilleren, holdene deltager derfor i turneringer og stævner i ind- og udland, I foråret 2020 vil vores U18 hold tage på træningslejr i Florida i februar, U16 holdet tager på træningslejr i Tyrkiet i marts måned, U15 holdet deltager ved Future Cup i Sverige i april måned, U14 holdet deltager ved Blitz cup i Vejle, Future Cup i Sverige samt Lennart Johansson memorial Trophy 2020 i Braga (Portugal) og endelig deltager også U13 holdet ved Future Cup i Gøteborg.

Optræning

I vores kvinde-pige afdeling fra U13 er optræning en vigtig del af den enkelte spillers udvikling, optrænings aftaler sker i samarbejde mellem trænerne på de enkelte hold og spilleren, dog altid med spilleren i centrum og ud fra princippet 25-50-25 som beskrevet I DBU’s holdninger & handlinger.

Elitehold og trænere

Så har ovenstående givet dig blod på tanden og lyst til at prøve BSF af så kan du kontakte chef trænerne på de enkelte hold eller møde op på en af trænings dagene.

U13 (Årgang 07+08):

Brian Friis

Mail: egevej33@gmail.com

Mobil: 21123735.

U14 (Årgang 06+07):

Bo Hillmann

Mail: bsf.bhi@gmail.com

Mobil: 52407535.

U15 (Årgang 04+05):

Morten Skoubo

Mail: skoubo4@gmail.com

Mobil: 26715842

U16 (Årgang 04+05):

Brian Trolle

Mail: brian.trolle@hotmail.com

Mobil: 22504228

U18 (Årgang 02+03):

Jens Berglid

Mail: berglid@yahoo.dk

Mobil: 60186151

Træningstider se https://bsfodbold.dk/kvinder-piger/andet/traeningstider

De forventninger, man som spiller og forældre kan have til BSF:

BSF skaber rammerne således, at spillerne føler sig godt tilpas, har trygge omgivelser og føler sig hjemme i BSF, både på og uden for banen.

BSF tilbyder spilleren et trænings- og kampniveau der bevirker, at spilleren vil kunne få de udfordringer, der er nødvendige for den videre udvikling.

BSF stiller kvalificerede trænere og gode faciliteter til rådighed som gør, at spilleren kan udvikle sig optimalt.

BSF er behjælpelig i situationer, hvor spilleren er i en evt. ”downperiode” og/eller er skadet.

Følg pigefodbold i BSF
Følg også Pigefodbold i BSF på klubbens HjemmesideFacebookInstagram