BGI akademiets fodboldpiger vandt guld til begge hold til DM kval.

Trænerteamet fortæller, at holdene har arbejdet hårdt på at træne at lægge et hårdt pres på modstanderne, allerede når de gav bolden op. Og det havde virkelig stor betydning for det flotte resultat. Derudover herskede der, især hos hold B, stor disciplin i forsvaret, hvor der var meget få gennembrud og mål fra modstandernes side

”Vi har to meget stærke hold. Pige B spillede mere eller mindre et perfekt stævne, og gav ikke et point væk. At vinde alle kampe, mod nogle gode hold er en virkelig flot præsentation.” Fortæller trænerne.

BGI akademiets piger, hold B

Pige A havde også en god turnering og vandt det indledende puljespil. 4 kampe og 10 point. Martin fortæller, at pigerne fik lidt problemer i mellemrunden og kun lige gik videre til semifinalen på en bedre målscore.

”Det blev lidt for spændende.” Fortæller Martin, “men pigerne fik kigget hinanden i øjne og lovede at give alt hvad de havde. Det virkede og pigernes hold A spillede virkeligt flot i både semi- og i finalen.”

BGI akademiets piger, hold A

Vi glæder os til startfløjtet for DM 2020. Følg bgi.fodboldpiger på Instagram, hvor de holder dig opdateret på træning – og selvfølgelig også på DM.

Du kan også læse mere om BGI akademiets fodboldlinje for piger her.