FCN skriver med amerikansk forsvarsspiller

0
1931
Ellie Jean i aktion for Penn State University. Screenshot fra YouTube

21-årige Ellie Jean fra Penn State University har lavet en aftale med FCN for forårssæsonen

FC Nordsjælland har en ny amerikaner med i truppen, når klubben til foråret skal spille med om både pokaltitlen og en topplacering i Gjensidige Kvindeliga. Det er 21-årige Ellie Jean, der netop har skrevet en kontrakt med FC Nordsjælland, der i første omgang løber frem til sommerferien.

Ellie Jean kan spille både højre og venstre back, hun har speed og er offensivt indstillet, og hun passer godt til FC Nordsjællands spillestil, fortæller Head of Women’s Football i FC Nordsjælland, Christian Taylor, til FODBOLD FOR PIGER.

”Vi har været på udkig efter en venstre back, og så fik vi anbefalet Ellie Jean,” fortæller Christian Taylor.

Det var en tidligere FCN-spiller fra USA, Tiffany Weimer, der scoutede Ellie Jean for FCN. Men flere andre har sagt god for den offensivt indstillede forsvarsspiller, der senest har spillet på Penn State Universitys kvindehold, der er blandt de 10 bedste universitetshold i USA.

Aftalen kom i stand via Skype mandag aften, og kort efter offentliggjorde Ellies Jeans klub Oakwood Soocer Club aftalen på nettet. Der går dog endnu nogle dage, inden Ellie lander i Danmark og kan præsenteres i sin nye klub i Farum.

Oakwood Soccer Club offentliggjorde tirsdag på nettet, at Ellie Jean har skrevet kontrakt med FC Nordsjælland.