Lykke fra Ærø skal slås for norske Grimstad

0
2512
Sådan blev Lykke Kildegaard præsenteret i sin nye norske klub Amazon Grimstad FK.

23-årige Lykke Laura Kildegaard skrev i januar kontrakt med norske Amazon Grimstad, der spiller i den næstbedste nordske række

Endnu en dansker skal prøve kræfter med norsk kvindefodbold. Det er den 23-årige angriber Lykke Laura Kildegaard, som i midten af januar skrev kontrakt med Amazon Grimstad FK, der spiller i 1. division, den næstbedste række i Norge.

Lykke Kildegaard har senest spillet i Odense Q, som hun kom til i sommer efter ophold i KoldingQ. Oprindeligt er Lykke fra Ærø, hvor hun startede i Marstal, inden hun som 15-årige rejste til Fyn og Skolerne i Oure for at kombinere skole og fodbold. Lykke har spillet fire U17-landskampe og har scoret to mål i den rødhvide trøje.

Lykke Kildegaard fortæller til Fyns Amts Avis, at hun er blevet taget rigtig godt imod i sin nye klub. Den har hjemme på den norske sydkyst, lige overfor Hirtshals på den anden side af Skagerak.

“Jeg har været rigtigt positivt overrasket over, hvor søde og imødekommende folk har været. Det er jo sådan, at når man kommer ind i en ny klub, så bliver man en slags trussel for nogle af de andre spillere. Man kæmper jo om en plads på holdet, men alle har været enormt gode til at tage imod og få mig til at føle mig som en del af holdet,” fortæller hun til amtsavisen.

Vil udvikle sig

Lykke Kildegaard beskriver sig selv som en aggressiv presspiller med masser af energi og fightervilje. Hendes mål med opholdet i Norge er at spille en masse fodbold og udvikle sig personligt.

“Jeg har haft en vane med at fokusere på, hvad jeg gjorde forkert. Det vil jeg gerne ændre og få det til at handle om at udvikle mig selv og blive den bedste fodboldspiller, jeg kan blive. Jeg tænker, at når man tager et nyt sted hen, hvor man ikke rigtig kender nogen, kan det være en god start at fokusere på selvudvikling,” siger hun til Fyns Amts Avis.

Amazon Grimstad starter turneringen den 21. marts. Det sker med en kamp ude mod Oslo-klubben Øvrevoll Hosle.