Sol, shopping og masser af fodbold, da BSF pudsede formen af i Florida

0
1543

BSFs U18 Elite var 5.-16. februar i Orlando, hvor de trænede og spillede kampe mod amerikanske hold. Men der blev også tid til shopping, afslapning, hygge, beach-besøg og en masse fede oplevelser

Tekst: Astrid Simone Trolle, BSF-spiller

Onsdag den 5. februar gik afrejsen mod Florida for spillerne fra BSF’s u18 elitehold. Udover en masse piger, var seks voksne med på turen. En 10 dages fodboldtur til det amerikanske. D. 5 februar var også dagen for security strejke i Københavns Lufthavn, så det var med nød og næppe at holdet fløj afsted onsdag ved frokosttid.

Turen til Florida gik igennem Canada og derfra direkte til Orlando. Hele banden ankom til Orlando sent onsdag aften amerikansk tid – her var størstedelen ved at falde stående i søvn i lufthavnen. Derefter gik det sidste af aftenen med at finde de to lejede huse på Emerald Island Resort.

På hovedet i seng, og op næste morgen til den første rigtige dag i det amerikanske. Første dag bød på træning og shopping i Outlet. Gennem hele turen blev der trænet på baner 40 minutter fra husene. Tiden til træning blev brugt på musik, masser af snak og ind i mellem en lille søvn. Begge huse havde egen pool og resortet havde også en stor fællespool, hvor der både blev badet og slikket sol hele turen igennem.

Hver dag bød på træning. I vinterpausen fik BSF ny træner, Per Agerholm. Derfor skulle der trænes en hel masse nye systemer og kombinationer under opholdet. Men der var selvfølgelig også plads til både spas og konkurrencer.

Alt der blev trænet kom på en prøve, da hele holdet søndag skulle spille mod Florida Rush. Der blev kæmpet og trodset i det 28 grader varme vejr, men desværre vandt Florida Rush 1-0. Heldigvis kunne flere af de øvede aspekter fra træningsbanen ses i kampen. Men med en amerikansk scoring i det sidste minut, endte det desværre med en sejr til amerikanerne.

Temperaturen under hele turen kunne der ikke sættes en finger på. Hver dag var på mellem 25-32 grader. Varmest var den anden kamp, hvor der blev spillet i 32 grader. Dagen startede ellers med lidt overskyet ved formiddagstid, hvor der blev kørt til Lake Louisa Park for at gå en tur inden kampen senere. Men derfra steg temperaturen kun inden kampen. Modstanderne var et hold fra et college, som udover fodbold også gik til atletik. BSF mødte et markant bedre fysisk hold, som virkelig kunne løbe stærkt og løbe i lang tid. Kampen vandt collegeholdet 2-1.

Udover fodbold var der også plads til en helt masse shopping. Men også til en dag på Cleerwater Beach, som sluttede med en tur til Tamber, hvor der skulle ses ishockey. Alt i alt en ægte fodboldtur med mange træningspas, men også med en helt masse hygge udenfor banen, en helt masse shopping og en helt masse grin.