4 Sjællandsmestre i Futsal

0
1627
De 4 sjællandsmestre

I BSF har vi god tradition for at spille Futsal i vintersæsonen og vi har gennem tiden vundet flere SM og DM medaljer i denne disciplin, både guld, sølv og bronze.

Lørdag den 29 februar skulle vores elitepige hold forsøge at leve op til tidligere bedrifter og vi lagde lørdag formiddag ud med at have 2 U14 hold med i U14 A række finalespillet og pigerne skuffede ikke og hev både guld og bronze med hjem til BSF, guldvinderne satte kun point til mod det andet BSF hold i de 4 kampe.

U14 Sjællandsmestre
U14 bronzevindere

Lørdag eftermiddag skulle vores 2 U16 hold i ilden, vi havde et hold med i B række finalespillet og et hold i A rækken hvor de skulle spille semifinale. Holdet i B rækken kunne efter 4 kampe sig hylde som vindere af U16 B rækken.

Holdet i A rækken ville ikke stå tilbage for det andet U16 hold og efter 2-0 sejr i semifinalen over Allerød, var det finalekamp mod Roskilde Pigefodbold, finalen blev meget tæt, men små 13 sekunder før tid afgjorde BSF kampen og vandt dermed også A rækken for U16 hold.

U16 Sjællandsmestre B-rækken
U16 Sjællandsmestre A-rækken

Lørdag aften var det så klubbens U18 hold der skulle se om de kunne følge trop med de andre BSF hold, I U18 rækken havde vi både et hold i B række finalen og et hold i A række finalen.

I B rækken var finalen mod de evige rivaler fra Roskilde Pigefodbold som denne aften viste sig for stærke for vores piger og vandt finalen 3-1, tillykke til Roskilde Pigefodbold med SM titlen, i A rækken var modstanderen B73 Slagelse, et hold som er rigtig dygtige i denne disciplin og det blev også en tæt kamp som endte med en 2-1 sejr i vores favør og dermed endnu et sjællandsmesterskab til BSF denne dag.

U18 Sjællandsmestre A-rækken
U18 Sølvvindere B-rækken