U18DM starter forårssæsonen med spændende opgør

0
1548
Foto: Michael Jespersen

Søndag spilles de første kampe efter vinterpausen i U18DM, hvor der bl.a. er jysk opgør, mens Brøndby kan hente vigtige point i kampen om top tre.

 Af Charlotte Stentebjerg

 1.marts markerer både starten på foråret og slutningen på vinterpausen i U18DM. Søndag starter forårssæsonen nemlig op igen efter næsten tre måneders vinterpause. Her spiller Varde imod FC Thy piger – Skyum i et jysk opgør på Sydbank stadium i Varde, mens Vildbjerg starter forårssæsonen op mod Brøndby.

I dag fløjtes følgende kampe i gang:

Vildbjerg – Brøndby 1. marts kl. 13.00

Første kamp i den nye sæson sparkes i gang på Vildbjergs baner tidligt på eftermiddagen. Her møder de jyske piger Brøndby, der lige nu ligger nr. 3. Brøndby deler lige nu point med ligaens nr. 2 KoldingQ, og der er derfor vigtige point at hente, i dagens kamp. Her får de kamp til stregen af et Vildbjerg hold

Tidligere på året snakkede FODBOLD FOR PIGER med Vildbjerg-træner Kenneth Pedersen, der bl.a. nævnte, at de brugte noget af vinterpausen på at træne kondition og styrke. Vildbjerg er lige nu placeret som nr. 7 i ligaen. Også Brøndby har forberedt sig på forårspremieren med hård taktisk og fysisk træning. Bl.a. var de i forrige uge på træningslejr i Tyrkiet.

Alt i alt er der lagt op til et spændende opgør mellem de to hold, der sparkes i gang i dag klokken 13.

Følg kampens resultat her

Varde – FC Thy piger -Skyum 1. marts kl. 15

Senere på eftermiddagen tager Varde imod FC Thy, hvor der også er et spændende opgør i vente. Varde er lige nu ligaens nr. 5 mens FC Thy’s piger ligger nr. 4. Her er det blot ét point, der adskiller de to hold, og med hendholdvis to og tre point op til ligaens nr. 3 Brøndby er der vigtige point at hente for begge hold.

FC Thy sluttede efterårssæsonen af i stærk form og slog bl.a. OdenseQ og Brøndby. Varde sluttede også efterårssæsonen af i god form, og kunne gå på juleferie uden nederlag i en måned.

Følg kampens resultat her

Stillingen efter efterårssæsonen:

Opgørene opdateres på DBU’s hjemmeside efter kampene er afviklet.