Selvtræning, savn, forventningens glæde og lidt trylleri med toiletpapir.

0
3165
EVN 19/20 i Florida
På Efterskolen ved Nyborg er der i den grad fokus på selvtræning i baghaven, intervaltræning på stierne og ikke mindst et håb om at komme tilbage og igang med efterskolelivet igen efter påske.

 

Fodboldpigerne fra Efterskolen ved Nyborg er som alle andre hjemme i venteposition. Savnet til skolen, vennerne, fællesskabet og fodboldtræningen er stort, og pigerne glæder sig helt vildt til at komme tilbage. Karen Knudsen (Odense Q), Ida Schak (B93) og Rasmine  Lindquist (HB Køge) fortæller her lidt om deres nye hverdag.

“Jeg forsøger at være aktiv hver dag enten i form af løb, styrketræning eller cykling. Skolen har også sendt et træningsprogram, som vi skal følge” fortæller Rasmine om hendes egen træningssituation. Karen supplerer; “Derudover kan man jo også lave tekniske øvelser som f. eks. jonglering i haven eller spark på mål på byens kunstgræsbane”

Ida Schak bekræfter at selvtræning er vigtig i en tid hvor holdtræning ikke er muligt men pointerer ligeledes at det værste er savnet af vennerne; “Jeg savner mest af alt vennerne på skolen. Alle de fede oplevelser man oplever sammen på EVN og generelt bare hele hverdagen på skolen” 

Pigerne fra EVN har ligesom drengene klaret sig rigtig godt i både Skoleligaen og Efterskoleturneringen og har endnu ikke tabt en kamp om point. Således har pigerne både kvalificeret sig til kvartfinalen i Skoleligaen og ikke mindst DM for efterskoler, som afvikles i perioden d. 14. – 16. maj.

“Jeg er rigtig stolt over at vi har klaret os så godt, og vi glæder os helt vildt til at komme til at spille mod efterskolehold fra hele landet” fortæller Ida, og Rasmine fortsætter; “Det er bare så fedt, at vi har klaret os så godt, og jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at komme tilbage og spille de afgørende kampe”. “Vi skal bare holde formen ved lige i denne tid, og så er jeg sikker på at vi er klar til at vise, hvem der fortjener at vinde titler”.

Karen Linnebjerg Knudsen er ærgerlig over ikke at kunne lave holdtræning på EVN og i klubben, men savner mest af alt det sociale liv med vennerne; “Jeg glæder mig allermest til at se alle mine venner igen og få det sidste ud af vores efterskoleår, uanset hvornår vi kommer tilbage – Jeg glæder mig til en masse kampe og til at få afsluttet et fantastisk efterskoleår”

Pigerne var sammen med resten af fodboldlinjen på EVN på fodboldtur i Florida i perioden d. 21. feb. – 07. marts og nåede altså lige at få en fantastisk rejseoplevelse med, inden der blev lukket ned for rejseaktiviteter. Lige nu er savnet stort men heldigvis er der med garanti lagret mange fede oplevelser, der kan hives fra via billeder og videoer, når tiden hjemme på værelset eller i haven bliver lidt for lang.

Hvis ventetiden bliver alt for lang kan der jo også selvtrænes lidt med toiletpapir. I onsdags fik fodboldeleverne på EVN til opgave at jonglere med lidt uvant bold.

På Efterskolen ved Nyborg holdes der (forhåbentligt) igen åbent hus for kommende fodboldelever søndag d. 26 april.

Fodbold på EVN – Vi glæder os til at se dig i Nyborg