SIF Q står klar med nyt trænerteam på U18 DM til næste sæson

0
1934
Henrik Krogh Jensen

Af Silkeborg IF Q

KLUBNYT

Den nuværende cheftræner, Henrik Bull Skov, har efter 18 år som elitetræner valgt at holde en pause som træner, når hans nuværende kontrakt i SIF Q udløber til sommer. Heldigvis står der allerede et nyt trænerteam klar til den nye sæson. Den nye cheftræner bliver Henrik Krogh, som kommer fra egne rækker. Han har nemlig stået i spidsen for klubbens morgentræning på Sølystskolens talentteam de sidste fire år samt over årene fungeret som cheftræner på flere af klubbens årgange. Han blev i 2018 uddannet a-licens træner, og har i sine 4 år i klubben desuden haft andre roller som bl.a. bestyrelsesmedlem og en del af den sportslige ledelse. Formand Lene Sveistrup Bengtsson udtaler: ”Først og fremmest vil vi gerne sige stor tak til Henrik Skov for indsatsen gennem de sidste to sæsoner, og for at have været med til at føre os godt ind i U18DM-rækken. Han efterlader et godt hold i god udvikling til at overtage. Henrik Krogh har været en del af klubbens udvikling gennem flere år, og er blevet en rigtig SIF Q’er. Derfor er vi rigtig glade for at have lavet en aftale med ham som ny cheftræner. Han har gennem årene løftet sine trænerkompetencer markant, og det er derfor en meget kompetent træner og ressource, der kommer til at stå i spidsen for nogle meget dygtige spillere, og vi tror, det vil være med til at løfte den sportslige udvikling yderligere.”

Til klubbens hjemmeside udtaler Henrik Krogh: ”Jeg er stolt over, at klubben har valgt at tilbyde mig denne spændende mulighed. Jeg har været med til at bygge et stærkt fundament på vores talentcenter og ungdomshold, i samarbejde med en masse andre stærke kræfter de sidste 4 år, og jeg glæder mig til at se resultatet af dette på U18 DM i de kommende år.

Det bliver et utroligt spændende arbejde, og jeg ser et stort potentiale i pigefodbolden både landsdækkende, men også lokalt i Silkeborg og omegn.

Vi skal i gang med at rykke holdet og klubben til det næste niveau, og vi har også valgt at styrke teamet omkring U18 DM med ekstra kræfter. Jeg kender pigerne på alle årgangene, og jeg ved, at de vil fodbolden og ønsker at bidrage til, at klubben og holdet kan tage det næste skridt op ad stigen.”

Henrik Krogh står ikke alene om U18-holdet. Trænerteamet kommer desuden til at bestå af to assistenttrænere, Jonas Kornum Thomassen, der allerede fungerer som assistenttræner samt et nyt ansigt i klubben, Simon Hede.

Henrik Krogh har sin trænerbaggrund fra Oure FA, hvor han i 2 år trænede U17 og U19 drenge mens han gik på træneruddannelsen på Oure Højskole.