Laura Frank forlænger med AaB

0
2400
Laura Frank skriver under på kontrakten. Foto: AaB

AaB har forlænget deres kontrakt med den talentfulde 21-årige Laura Frank. Det vil sige, at klubben nu har 10 spillere på kontrakt. 

Af Sophie Dyrekær Gudsøe.

Den nordjyske klub, AaB, glæder sig over at kunne forlænge kontrakten med Laura Frank, som kom til AaB sidste sommer fra Fortuna Hjørring.

”AaB Kvinde Elitefodbold A/S er godt tilfreds med, at Laura ønsker at fortsætte hendes fodboldkarriere i AaB, hvor hun er faldet rigtig godt til og har fået en vigtig rolle både på og udenfor banen,” udtaler David Juul Nielsen, som er sportschef i AaB, om forlængelsen.

David Juul Nielsen fortæller også, at AaB med forlængelsen af Laura Frank, nu har 10 spillere på kontrakt.

Udover at optræde på diverse ungdomslandshold, kan Laura Frank også skrive A-landskampe på CV’et. Hun blev tilmed i både 2017 og 2018 nomineret til årets talent.

”Jeg er først og fremmest rigtig glad for at skrive under med AaB. I det sidste års tid, har jeg haft brug for at finde mig selv igen og ikke mindst få lysten til fodbold tilbage. Dette er lykkedes for mig i AaB, hvor klubben, trænerne og mine holdkammerater har støttet mig rigtig meget. Jeg skriver under med AaB, fordi det er en klub, som har mange ambitioner indenfor pigefodbold, hvilket jeg synes er fedt at være en del af. Jeg føler, at jeg kan udvikle mig yderligere på det personlige plan såvel som på banen,” lyder det fra Laura Frank.

Den garvede forsvarsspiller ser frem til endelig at kunne komme i kamp igen, når Kvalifikationsligaen fløjtes til start i den kommende weekend, hvor hun er holdets chancer som gode.

”Jeg ser rigtig gode chancer for vores hold i Kvalifikationsligaen. Vi har fået dygtige spillere, der kommer med kvaliteter, som vi manglede i 1 division. Der er blevet mere konkurrence på pladserne, hvilket styrker truppen og vores niveau. En fordel, som jeg ser på holdet, er, at vi er en stor bredde af spillere, hvilket forhåbentligt kan hjælpe os igennem de fem tætte kampe. Jeg glæder mig rigtig meget til at spille på lørdag,” fortæller Laura Frank.