Sikker pokalsejr til Solrød FC

0
1577
Maria Jacobsen (til venstre) jubler sammen Louise Stender. Foto: Jimi Bøgevig

Seniorkvinderne fra Solrød FC vandt mandag aften ganske overbevisende 6-1 på udebane over B73 Slagelse i tredje runde af pokalturneringen, officielt kaldet Sydbank Pokalen.

Af Solrød FC

KLUBNYT: Kvinderne fra Solrød FC var klare favoritter, da de mødte B73 Slagelse, og det blev da også til en forventet sejr. 6-1 endte kampen på Stadion Vest i Slagelse, og dermed er Solrød FC nu fremme ved fjerde runde af pokalturneringen 2020/2021.

– Det var dejligt at være i kamp igen efter fire måneders pause, hvilket spillet også bar en smule præg af, sagde Rasmus Skovby, cheftræner i Solrød FC, efter sejren.

Solrød FC førte 4-0 ved pausen og kom på 6-0, inden hjemmeholdet reducerede. Så på intet tidspunkt var der spænding i kampen.

Fire mål af Maria Jacobsen
Maria Jacobsen blev opgørets store målsluger, da hun scorede fire af målene, mens Louise Stender og Simone Otto hver scorede et.

Mathilde Bøgevig er et af de store talenter på Solrød FC-mandskabet. Hun er netop fyldt 17 år. I baggrunden ses Maria Jacobsen. Foto: Jimi Bøgevig

Forårssæsonen blev for begge klubbers vedkommende aflyst på grund af coronakrisen. Men i efteråret sluttede B73 Slagelse som nummer syv i Sjællandsserien, mens Solrød FC blev nummer et i Kvindeserie Øst og nu er rykket op i 1. division. Og ifølge Rasmus Skovby var pokalkampen en god optakt til de kommende kampe i landets næstbedste række:

– På baggrund af præstationen i dag er vi både fortrøstningsfulde og optimistiske. Så vi arbejder målrettet videre mod at blive konkurrencedygtige i 1. division.

Grundspillet i 1. division begynder i starten af august, og her er Solrød FC i gruppe med Herlufsholm, Fredensborg, Næsby og BSF.