U14-piger inviteret til “IL-Pro” hos Lægården

0
2280

Mange unge piger drømmer sikkert om, at blive den nye Pernille Harder, som har gjort det til sin levevej at spille fodbold. Men, hvordan er det mon egentlig at leve som professionel fodboldspiller?

Det får de dygtige u14 piger fra Tjørring, Viborg Q og Silkeborg Q måske lidt af svaret på i disse dage, hvor de gæster Lægården, til det vi kalder IL-Pro. Her er 3 hold blevet inviteret til at komme og bo, træne og spise på Lægården, mens de bliver trænet af Lægårdens fodboldtrænere og blandt andet har mulighed for at blive tilset af skolens fysioterapeut. Så hverdagen i de 2 dage de besøger os minder meget om det en professionel fodboldspiller oplever og det hele slutter med en lille miniturnering for at måle styrkeforholdet mellem de 3 hold, inden de kan gå på en velfortjent sommerferie.

Derudover får spillerne fra de 3 klubber og en fornemmelse af, hvad det vil sige at gå på efterskole og de muligheder det giver.