Anfører på kontrakt i HB Køge

0
1790
Anfører Maria Uhre. Foto: HB Køge

20-årige Maria Uhre skriver kontrakt med det nyslåede Gjensidige Kvindeliga-hold

HB Køges anfører Maria Uhre har som den første skrevet under på en kontrakt, efter at det nyslåede Gjensidige Kvindeliga-hold har fået kontraktstatus.

Den 20 årige forsvarsspiller har været en del af HB Køge siden 2018. Hun kom til klubben kom til klubben fra Greves andethold og har båret anførerbindet siden sommeren 2019..

“Maria er en vigtig spiller. Uhre er lidt en atypisk anfører, da hun ikke er den der råber højest eller dirigerer holdkammeraterne verbalt – men i stedet går forrest og er en af dem, der knokler allermest. Hun kan være med til at drive bolden fremad, men er også stenhård i alle dueller. En klog forsvarsspiller, der er vigtig for holdet”, siger sportschef for HB Køge Kvindeelite Jonas Nielsen til klubbens hjemmeside.

HB Køges direktør Per Rud siger om Maria Uhre, at “hun er nødvendig for at bevare den kultur, der er på holdet”:

“Da jeg så vores første kamp i Vildbjerg stod det bare ganske klart, at hun skulle være vores første kvindelige kontraktspiller. At få mulighed for dette er også et resultat af den betingelsesløse støtte, som vi oplever fra Capelli Sport, der tror fuldt og fast på det, vi laver hernede. Uden støtten fra vores ejere kunne det ikke lade sig gøre”, siger han til hjemmesiden.

“Da jeg så vores første kamp i Vildbjerg stod det bare ganske klart, at hun skulle være vores første kvindelige kontraktspiller”

Per Rud, direktør, HB Køge