Everton henter Rikke Sevecke: “Hun kan blive en Europas bedste forsvarsspillere”

0
2592
Sådan præsenterer Everton sin nye danske spiller.

Rikke Sevecke skifter franske FC Fleury ud med Everton, som også har skrevet kontrakt med Nicoline Sørensen

Den engelske traditionsklub Everton fortsætter sin oprustning med danske landsholdsspillere. Tirsdag skrev Everton en 2-årig kontrakt med Brøndbys Nicoline Sørensen, og nu har klubben også landet en 2-årig kontrakt med Nicolines gamle holdkammerat fra Brøndby, Rikke Sevecke. Rikke skiftede for et år siden fra Brøndby til den franske klub FC Fleury men har nu valgt at tage springet videre til den bedste engelske række.

“Jeg super glad for at blive en del af Everton, og jeg glæder mig til at hele det professionelle set up og niveauet i Womens Super League. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og arbejde sammen med Willie (manager Willie Kirk, red.) og hele teamet, så vi kan nå vores mål for den kommende sæson,” siger Rikke Sevecke i en pressemeddelelse fra Everton.

Kan blive en af Europas bedste

Den 24-årige forsvarsspiller, der kommer fra Nykøbing Falster og spillede i BSF fra 2013-2015 inden hun skiftede til Brøndby, har været fulgt af Everton i en længere periode:

“Jeg noterede mig, at Rikke flyttede til Frankrig sidste år og så hende under Algarve Cup i år (landsholdsturnering i Portugal, red.), hvor hendes præstation cementerede mine ønsker om at få hende til klubben. Hun er allerede en meget talentfuld forsvarer, og jeg er overbevist om, at hun kan blive en af de bedste midterforsvarere i Europa i de kommende sæsoner,” siger manager Willie Kirk i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at Rikke Sevecke ud over sine spillemæssige kvaliteter også besidder lederskab, ydmyghed og vilje til at arbejde hårdt:

“Jeg ser frem til at arbejde sammen med hende og hjælpe hende med at realisere sit potentiale,” siger han.

Rikke Sevecke har spillet 22 A-landskampe og har vundet tre danske mesterskaber og tre danske pokaltitler.

Læs også: Nicoline Sørensen skifter til Everton