Tre danskere skifter til italiensk fodbold

0
2771
Sådan præsenteres Caroline Møller i Inter. Foto: Inter

Caroline Møller, Mathilde Lundorf og Caroline Rask tørner ud for italienske klubber i den kommende sæson

Italiensk kvindefodbold får tre nye danske indslag i den kommende sæson. Det er Mathilde Lundorf, Caroline Rask og Caroline Møller, der i denne uge har sat deres underskrifter på kontrakter med italienske storklubber.

Mathilde Lundorf rykker fra Brighton i England til mesterskabsklubben Juventus og de to Fortuna-spillere Caroline Rask og Caroline Møller flytter begge til Milano, hvor de skal spille for hhv. Milan og Inter.

Om sit skifte siger Mathilde Lundorf til TV 2 SPORT:

“For mig personligt er det et kæmpe skridt. Jeg valgte Juventus, fordi det er en klasseklub, og jeg vil bare gerne være en del af den store succes”.

Landstræner glæder sig

De tre klubskifter til Italien kommer samtidig med, at tre andre danskere skifter til engelske storklubber. Nicoline Sørensen og Rikke Sevecke skifter begge til Everton, mens Amalie Thestrup efter ét år i AS Roma nu flytter til Liverpool.

Landstræner Lars Søndergaard glæder sig over at endnu flere danskere får kontrakter med internationale storklubber:

“De kommer til nogle gode, professionelle træningsmiljøer, hvor de kommer til at træne med landsholdsspillere fra andre nationer. Den interne konkurrence i klubberne udvikler spillerne yderligere,” siger Lars Søndergaard til DR Sporten.