Dameseniortrup i B73 får stærk trænerprofil

0
1604
Ny træner i B73
Daniel Weisdorf skal sammen med Dennis Christensen træne dameseniortruppen i b73.

B73 Slagelses dameseniortrup får fra denne sæson en ny træner, der ser frem til at udvilke spillernes personlige kompetencer. 

Fra denne sæson og frem har spillerne på B73’s dameseniorhold fået glæden af en stærk trænerprofil. Klubben har nemlig valgt at ansætte 39-årige Daniel Weisdorf, som blandt andet har været både assistent og cheftræner for to U17 ligahold.

Valget af den nye træner er faldet i god jord i hele klubben, men det glæder også i sær B73’s kvinde-pige formand Julie Særkjær Mathiesen, der roser den nye træners passion og positive tilgang til sporten.

“Daniel er en utrolig kvalificeret træner, og hans store passion for trænergerningen lyser tydeligt ud af ham. På meget få træninger har han givet truppen noget fodboldglæde tilbage, der ellers var mistet,” siger hun.

Et gensyn for nogle

Ansættelsen af Daniel Weisdorf kan for nogle komme til at betyde et gensyn. For 10 år siden var den dengang 29-årige træner nemlig ansat som cheftræner for klubbens U18 pigehold.

Og med tanke på hans arbejde som træner i klubben for 10 år siden ser Daniel Weisdorf nu frem til igen at slå sine folder i Slagelse.

“At træne B73’s U18 piger dengang har klart været noget af det bedste at tænke tilbage på,” fortæller Daniel Weisdorf, der nu bare ser frem til at komme rigtigt i gang med arbejdet omkring truppen.

Nyt hold af velkendte ansigter

Dameseniortruppen glæder sig lige som den nye træner til at skyde sæsonen i gang.

“Alle glæder sig meget til den kommende sæson med ham i spidsen. Daniels tilgang til den induviduelle spillers udvikling er noget, dameseniortruppen har efterspurgt og manglet de seneste år. Jeg tror bestemt, at Daniel er det rigtige match til denne trup,” siger klubbens kvinde-pige formand.

Med sig i trænerteamet får Daniel Weisdorf sig en række velkendte ansigter. Assistenstræner Dennis “Hjalte” Christensen fortsætter i truppen, ligesom Frida Kinimond Jensen fortsætter sit ansvar for truppens 2. hold.