“Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg skulle på efterskole”

0
1605
Mille i aktion for Hald Ege Efterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Mille Bennedsgaard, Hald Ege Efterskole

Navn: Mille Bennedsgaard
By: Harlev J
Alder: 15
Klub/række: SIF Q
Position på banen: Fra 6 og op

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg besluttede mig allerede som lille at jeg ville på efterskole. Det var et normalt samtaleemne, fordi begge mine forældre gik 2 år. Min kusine tog også på efterskole og alle jeg snakkede med syntes bare det var det fedeste, så selvfølgelig skulle jeg også afsted.

Jeg har aldrig været i tvivl om at skulle afsted fordi det bare bliver det bedste år i ens liv. De venner man får kommer bare ind på livet af en på en helt anden måde, fordi man bor sammen. Når man starter er det også mega fedt, at man kan mærke de vil en noget, fordi alle er nye og vil lære nye mennesker at kende.

Hvorfor blev det Hald Ege Efterskole?

Efterskole er et år, man tager for at udvikle sig. På Hald Ege Eefterskole går de ikke kun op i at udvikle dig og lave efterskolen til et dannelses år, de går også op i at udvikle dine fodboldmæssige evner, som jeg også går rigtig meget op i. Hald Ege har så mange små finurligheder som bare gør det til en mega fed skole.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

I 10. klasse på Hald Ege Efterskole vil jeg blive klogere på mig selv og se hvordan jeg reagere i nye situationer. Jeg vil lave nye venner og nyde at efterskole er et sted, man bare er nu og her og bare lukket inde i sin egen lille bobbel for omverdenen.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Mine planer med fodbolden er, at tage det som det kommer. Jeg går op i fodbold og har også været til prøvetræning i Viborg, fordi jeg syntes det er fedt og jeg gerne vil udvikle mig. Lige nu fortsætter jeg bare med at spille på efterskoleholdet, men jeg syntes også det kunne være fedt at spille i en klub.