”Det er fedt man kommer lidt væk hjemmefra, og lærer at stå på egne ben”

0
1610

Navn:  Andrea Holmgaard Pedersen
By:  Skagen
Alder:  16
Klub/række:  S.I.K (Skagen idrætsklub) – Damesenior
Position på banen: Angriber eller kant

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole fordi jeg kender mange som har gået på det før. Og det har bare lydt mega fedt. Så det var noget jeg ikke ville gå glip af. Og alle de nye venskaber og oplevelser man får. Derudover syntes jeg også det er fedt man komme lidt væk hjemmefra, og lærer at stå på egne ben.

Hvorfor blev det Aabybro Efterskole?

 Grunden til at det blev Aabybro efterskole er fordi at jeg igen kender mange som har gået der. Og det har kun været positive ting man har fået af vide. Blandt andet at der er et vildt godt sammenhold, hvilket der virkelig er. AAE er bestemt ikke et valg jeg fortryder.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg vil gerne nå at få en masse fede oplevelser ud af det, og en masse nye venskaber. Det er egentlig også hovedgrunden til at jeg valgte tage på efterskole.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Mine planer med fodbolden mens jeg er på efterskole, er at jeg selvfølgelig gerne vil blive bedre. Samtidig med at jeg har det sjovt og får noget ud af det. Og allerede nu føler jeg at jeg har fået noget ud af det, takket være min/mine gode træner og holdkammerater.

Hvilke oplevelser ser du mest frem til i løbet af dit efterskoleophold?

Jeg ser virkelig frem til de rejser vi skal på, fordi jeg tror virkelig det bliver det fedeste at rejse med ens venner. Så nu krydser jeg bare fingre for at vi overhovet må rejse til den tid grundet Covid-19. Derudover glæder jeg mig vildt meget til de fodboldturneringer vi skal være med til, og de opvisninger vi skal vise frem senere på året.

 

 

Hvordan har din start på AAE været?

 Jeg syntes de første uger var meget udfordrende, da man skulle lære så mange nye mennesker at kende. Men nu er vi godt inde i året, og nu syntes jeg det er det fedeste. Og bare tanken om at jeg ikke skal være her næste år, gør mig virkelig trist.

Men alt i alt har det været en virkelig god start.