Fodboldmedie kårer Pernille Harder til verdens bedste

0
1689
Illustration fra Goal.com

Fodboldmagasinet Goal.com har udpeget de 25 mandlige og kvindelige fodboldspillere. Pernille Harder topper listen hos kvinderne

Pernille Harder er verdens bedste kvindelige fodboldspiller i 2020. Det mener det internationale fodboldmagasin Goal.com, som hvert år laver en liste over de 25 bedste mandlige og kvindelige fodboldspillere.

Årets liste er netop offentliggjort, og Pernille Harder topper kvindernes liste, efterfulgt af den hollandske angriber Vivianne Miedema og den engelske forsvarsstjerne Lucy Bronze.

På mændenes side er Bayern Münchens polske angriber Robert Lewandowski nummer ét.

Det er journalister fra Goals 44 udgaver verden over, der har sammensat listen. Valget af Pernille Harder begrundes med, at “i sidste sæson blev alt, hvad Pernille Harder rørte ved, til guld” – med henvisning til, at hun blev tysk mester og pokalvinder med Wolfsburg og nåede Champinons League-finalen.

I alt scorede Pernille Harder 27 mål i 21 ligakampe, ni mål i syv Champions League-udtægter og to mål i den tyske pokalturnering.

Goal nævner desuden, at Pernille Harder er skiftet til Chelsea for en overgangssum, som gør hende til verdens hidtil dyreste kvindelige fodboldspiller.

“Det er altid rart at få disse individuelle priser. Det fortæller mig, at hvad jeg laver, er den rigtige ting, og jeg går på den rigtige måde,” siger Pernille Harder i et interview med Goal.

Se hele listen her