U18 DM: Nordjyske hold sidder over og åbner for spil om 3. pladsen

0
1539
Viborg Q, da de vandt over AGF t AGF. Foto: Viborg Q Facebook.

Tre nordjyske hold må sidde over i U18 DM ligaen på grund af coronaresriktioner. Det kan betyde omrokering i ligaen efter sidste fløjt i ugens runde.

 Af Charlotte Stentebjerg

Tre kampe i weekendens runde er udsat, da de nordjyske hold Fortuna Hjørring, FC Thy Piger og AaB må sidde over på grund af coronarestriktioner.

Viborg Q skulle oprindeligt have mødt Fortuna Hjørring, men må i stedet få besøg af gæster, der skal krydse Storebælt, for rundens modstanderen er skiftet ud med FC Nordsjælland. Vinderen af den kamp kan måske hoppe op på 3. pladsen.

De udsatte kampe, der ikke bliver spillet denne weekend er:

Viborg Q – Fortuna Hjørring,
AaB – FC Nordsjælland,
B93 – FC Thy Piger

 

Der spilles dog stadig kampe i weekenden, og programmet ser således ud:

 

Lørdag d. 14/11

 13.00: KoldingQ – Brøndby

Rundens første kamp sparkes i gang i Brøndby på Fynske Bank Arena, og her har Corona ikke haft nogen finger med i spillet. Ligaens 6. plads KoldingQ tager imod 2. pladsen Brøndby. Også her, er der mulighed for, at KoldingQ kan tage 3. pladsen med en sejr, og Brøndby kan hente vigtige point op til førerholdet Fortuna Hjørring, der må oversidde denne weekend og de næste tre runder frem.

 13.30: Viborg Q – FC Nordsjælland

Viborg Q har fået udsat den ellers planlagte kamp mod Fortuna og modstanderen er i stedet skiftet ud med FC Nordsjælland. FC Nordsjælland ligger blot ét point efter AGF, der ligger på 3. pladsen med 14 point, mens Kolding indtager 6. pladsen. Det er dog kun to point, der adskiller de to modstanderhold, så dagens vinder vil kunne rokere sig op på 3. pladsen. Holdene har endnu ikke mødt hinanden i årets sæson.

 Søndag d. 15/11

 13.00: Team Odense Q – Silkeborg IF Q

Runden fortsæter søndag, dog blot med to kamp i stedet for de hidtil planlagte tre. Første kamp bliver mellem Team Odense Q og Silkeborg IF Q, der kun adskilles af ét point i tabellen. Odense Q har otte, Silkeborg IF med syv. Imellem de to hold ligger AaB, som altså må sidde over i denne runde. Her skal Silkeborg har tidligere lukket mange mål ind, og det skal de forsøge at rette op på mod Odense Q for at kravle væk fra bunden og længere op i tabellen. Sidste kamp de spillede var mod Fortuna Hjørring, hvor de tabte 11-0.

 15.30: Vildbjerg – Varde

Rundens sidste opgør bliver jysk, når Vildbjerg og Varde tørner sammen. Varde har haft en svær start på sæsonen, hvor de ligger næstsidst med tre point på kontoen. Dog går de måske til kampen med større selvtillid, da de vandt seneste kamp mod B93, der stadig har en sejr til gode. De kommer dog til at få det svært mod Vildbjerg, der lige nu ligger på 5. pladsen med point nok til også at kunne blande sig i top tre.

Stillingen i U18 DM

De Nordjyske hold er først tilbage på græsset i andre dele af Danmark i weekenden 5.-6. december.