Daniella Diaz rykker til Brøndby

0
1527
Daniella Diaz er nu Brøndbyspiller. Hun har tidligere spillet for BSF og B.93. Foto: Brøndby IF

Brøndby har sikret sig den 18-årige ungdomslandsholdsspiller Daniella Diaz de Jaffa, der er skiftet fra BSF

Et af landets store forsvarstalenter tørner nu ud for Brøndby. Det er den 18-årige ungdomslandsholdsspiller Daniella Diaz de Jaffa, der er skiftet fra BSF.
Daniella Diaz trænede i efteråret i en længere periode med Brøndby, og det er nu vekslet til et permanent skifte.

“Allerede efter de første træninger, jeg havde i klubben, kunne jeg mærke, at det var det helt rigtige for mig for at komme videre i min fodboldkarriere, såvel klubmæssigt som for min fortsatte deltagelse på ungdomslandsholdet,” fortæller hun til Brøndbys hjemmeside.
debuterede i en træningskamap i sidste weekend og har følgende løfte med til klubben:

Lov masser af hårdt arbejde

“Jeg vil bidrage med en masse hårdt arbejde til hver eneste træning og kamp, og jeg er en rigtig holdspiller, så jeg tror derfor, at jeg passer godt ind i kulturen i Brøndby. Med skiftet til Brøndby ser jeg frem til at arbejde sammen med en masse dygtige spillere og trænere, som kan hjælpe mig godt på vej mod at opnå mine mål, og jeg håber til gengæld at kunne medvirke aktivt til, at både holdet og klubben også opnår sine mål,” siger hun.

Sportschef Seref Aras ser Daniella Diaz med et stort udviklingspotentiale:

“Lige nu er hun igennem en tilvænningsperiode med nye holdkammerater, spillestil og træningsniveau, men vi ser frem til, at vi kan videreudvikle Daniellas kompetencer yderligere og følge hendes udvikling i den gule trøje”.

Daniella Diaz har foruden BSF også spillet i B.93.