Ungdomslandsholdsspiller skifter til Fortuna

0
1658
Mathilde Carøe Vistisen og Fortuna Hjørrings cheftræner Niclas Hougaard.

16-årige Mathilde Carøe Vistisen har lavet en aftale med Fortuna Hjørring og Dana Cup Academy og indtræder i liga-truppen

For et halvt år siden skiftede ungdomslandsholdsspiller Mathilde Carøe Vistisen fra Viborg Q til FC Nordsjælland, men nu er midtbanetalentet tilbage i Jylland.

16-årige Mathilde Carøe Vistisen har nemlig lavet aftale med Fortuna Hjørring. Hun er ny elev på Dana Cup Academy og bliver samtidig en del af ligatruppen.

”Mathilde er en spiller, vi har ønsket at arbejde sammen med i lang tid. Vi tror på, at vi kan være med til at udvikle Mathilde til at blive en fremtidens profil i Kvindeligaen, derfor er vi meget glade for, at det nu er lykkedes os at få Mathilde tilknyttet i Fortuna Hjørring,” siger Fortunas cheftræner Niclas Hougaard.

Mathilde Carøe Vistisen, der startede med at spille fodbold som 6-årig i Foulum, har spillet fem U17-landsholdkamp og ni kampe på U16-landsholdet. At hun vælger Dana Cup Academy og Fortuna ses i Hjørring som en anerkendelse af klubbens talentarbejde.

”Aftalen med Mathilde er en cadeau til vores set-up og til det talentprogram, som vi hele tiden arbejder på at optimere. Mathilde er et bevis på, at vi kan tiltrække nogle af de bedste, unge kvinde-pige-fodboldspillere i Danmark,” siger Niclas Hougaard.

Han beskriver sin nye spiller sådan her:

”Mathilde er en dygtig midtbanespiller, der både har gode visioner i sit spil frem i banen, samtidig med, at hun også kan binde spillet sammen og være et omdrejningspunkt centralt i banen. Hun har en stærk pasningsfod, og dækker store områder i banen, og er derfor også et godt eksempel på en midtbanespiller, der både kan skabe balance for vores hold, og ubalance for modstanderen”.