Fortuna Hjørring tager udfordringen op mod FC Barcelona

0
1034
Foto: Fortuna Hjørring

De forsvarende danske mestre fra Fortuna Hjørring skal møde FC Barcelona i 1/8-finalerne i Champions League. Det giver stor glæde i den nordjyske trup, hvor mange af spillerene håbede at trække den spanske storklub.

Af Marie Bebe

En drøm går i opfyldelse for mange af Fortuna Hjørrings spillere, når de skal møde FC Barcelona i den kommende runde af Champions League. Ifølge holdets amerikaner, Vicky Bruce, er hele holdet meget spændte på de kommende kampe mod Barcelona. Til klubbens facebookside fortæller Bruce, at holdet glæder sig til den store oplevelse og er klar til at give alt, hvad de har, i jagten på sejr.

Holdets cheftræner, Niclas Hougaard Hansen, glæder sig også til udfordringen mod den legendariske klub,

”Det er en stor klub, men også en fed klub. Det var nok egentlig et ønskescenarie på nogle områder. Det er klart, sportsligt bliver det en stor udfordring, men vi er glade for store udfordringer, så det er bare om at være godt forberedt, og så give den alt hvad den har”, fortæller Niclas Hougaard Hansen til klubbens facebookside.

Fortunas modstander skulle findes mellem topklubberne Wolfsburg, FC Barcelona, FC Bayern München og Rosengård. Cheftræneren havde helst set, at det var svenskerne fra Rosengård, der stod på kampkortet. Men samtidig ser han en spændende mulighed for at prøve holdet af på europæisk topplan:

”Vi vil gerne prøve at møde de bedste for at se, hvor vi står både individuelt og kollektivt. Det er en stor udfordring, og vi er helt vildt spændte”, siger Niclas Hougaard Hansen til Fortunas egen facebookside.

Den første kamp spilles på udebane i Spanien d. 3.-4. marts, og returopgøret spilles på hjemmebanen i Hjørring d. 10.- 11. marts 2021.