Ny journalist på FODBOLD FOR PIGER

0
1352
Marie Bebe Krog Tønnes skal bl.a. dække Kvindeligaen på FODBOLD FOR PIGER.

23-årige Marie Bebe Krog Tønnes skal dække Kvindeliga mv. på FODBOLD FOR PIGER

FODBOLD FOR PIGER har i denne uge sagt velkommen til en ny medarbejder. Det er 23-årige Marie Bebe Krog Tønnes, der fremover skal skrive om Kvindeligaen, U18 DM, ungdomslandshold og meget andet.

Marie læser journalistik på RUC, hvor hun går på 4. semester. Hun kommer fra Midtfyn, hvor hun startede med at spille fodbold for 15 år siden. Først i de lokale klubber Krarup/Espe og Kværndrup IF og siden blandt andet som elev på Efterskolen ved Nyborg.

“Udover selv at have spillet en masse bold, har jeg igennem årene også opbygget en særlig interesse for, hvilke rammer og vilkår som pige- og kvindefodbolden har. Selvom der er sket meget i de 15 år, jeg selv har spillet, er der stadig meget, der kan og skal forbedres. Der er mange historier fra pige- og kvindefodboldens univers, som skal fortælles – det håber jeg på at kunne være med til,” siger Marie.

Du kan tippe Marie med forslag til nyheder på mariebebekt@gmail.com