Mød stjernerne på Digital Fodbold Festival i vinterferien

0
965
Nicoline Sørensen er en af de danske topspillere, der er med til Digital Fodbold Festival.

I uge 7 og 8 er ruller Digital Fodbold Festival over skærmen på Youtube, Instagram, Facebook og TikTok. Her kan du bl.a. møde en række af landets bedste kvindelige fodboldspillere

Du behøver ikke at undvære fodbold, selv om der er vinterferie og corona-lockdown. Lige nu kan du tage på Digital Fodbold Festival via Instagram, Youtube, Tik Tok og Facebook. Det er en helt særlig festival, der har deltagelse af en række af landets bedste fodboldspillere, både mænd og kvinder, der deler ud af deres viden og erfaringer.

På kvindesiden kan du f.eks. møde de udlandsprofessionelle Nikoline Sørensen, Sofie Svava, Signe Bruun, Amalie Thestrup og Sanne Troelsgaard, og du kan møde Agnete Nielsen, Camilla Kur og Theresa Eslund fra den hjemlige Gjensidige Kvindeliga.

På herresiden kan du møde stjerner som Thomas Delaney, Christian Nørgard, Robert Skov og Jonas Løssl.

Festivalen løber over to uger, i uge 7 og 8. Hver dag er der live events med fodboldspillere, trænere og specialister. For eksempel medvirker kvindelandsholdets cheftræner Lars Søndergaard. Der er også konkurrencer, hvor du kan vinde præmier, og der er inspirerende træningssessioner. Via konkurrencer kan du få mulighed for at deltage i samtaler med topspillerne.

Det er InchByInch, der står bag Digital Fodbold Festival. InchByInch er en platform for talentudvikling, hvor professionelle fodboldspillere giver viden og erfaring videre og støtter breddesporten og velgørenhed.

Læs mere om Digital Fodbold Festival her

Se mere på Youtube her

Du finder Digital Fodbold Festival på Instagram her